• Alleen online

Basis Led Oprijplaat 276mm 1950lm

276mm Ledbar uit onze Basic Led serie

De Ledbar heeft geen positielichten

De Ledbar heeft 6 leds en produceert een lichtstroom van 1950 lumen

De Ledbar heeft een vermogen van 48W

De afmetingen van de Ledbar zijn:

  1. Lengte: 276mm
  2. Hoogte met steunen: 63mm
  3. diepte: 94mm

model exclusief verkocht op de website

RL0073LB
€ 98,01
€ 98,01 € 81,00
Belasting inbegrepen

Geen spaarpunten voor dit product.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Basis Led Ramp 276mm 1950lm

De 6 LED Ramp, een juweel van moderne verlichting, belichaamt de ultieme fusie van geavanceerde technologie en superieure techniek. Dit opmerkelijke apparaat, ontworpen voor een verscheidenheid aan verlichtingstoepassingen, onderscheidt zich als een veelzijdige en betrouwbare oplossing voor een breed scala aan verlichtingsbehoeften.

Met zijn elegante, onopvallende ontwerp heeft de 6 LED Ramp een slank profiel en een lichtgewicht structuur, waardoor hij gemakkelijk te installeren is in verschillende omgevingen. Door zijn uitzonderlijke veelzijdigheid is hij ideaal voor gebruik in werkvoertuigen, vrachtwagens en veeleisende industriële omgevingen. De robuuste, slijtvaste behuizing zorgt voor maximale duurzaamheid, zelfs onder de zwaarste omstandigheden, en biedt dag na dag ongeëvenaarde betrouwbaarheid.

De zes LED's van hoge kwaliteit die in deze lichtbalk zijn ingebouwd, geven een helder, gelijkmatig licht en zorgen voor optimale zichtbaarheid in alle situaties. Dankzij de geavanceerde technologie biedt deze schijnwerper een superieure energie-efficiëntie, waardoor het energieverbruik daalt terwijl de uitzonderlijke verlichtingsprestaties behouden blijven. Bovendien is de opmerkelijk lange levensduur een waardevolle investering, die jarenlang een constante, betrouwbare verlichting biedt.

Met een ontwerp dat zowel functioneel als esthetisch aangenaam is, biedt deze LED stripverlichting een gelijkmatige verdeling van licht zonder te verblinden, waardoor in elke ruimte een heldere en uitnodigende sfeer wordt gecreëerd. Het elegante ontwerp past harmonieus in elk interieur en biedt een visueel aantrekkelijke esthetiek terwijl het perfect functioneel blijft.

Kortom, de 6 LED Ramp vertegenwoordigt uitmuntendheid in moderne verlichting en biedt de perfecte combinatie van prestaties, duurzaamheid en energiezuinigheid. Met zijn slanke design en geavanceerde technologie is het de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare, duurzame verlichtingsoplossing voor een breed scala aan huishoudelijke en professionele verlichtingsbehoeften.

RL0073LB

Gegevensblad

Spanning
12/24V
Lengte
275 mm
Positie
Geen
Theoretisch Lumen
1960lm
Diepte
94 mm
Hoogte met steun
64 mm
stroom
48W
aantal leds
6
dubbele ledstrip
geen