• Alleen online

Basis Geleide Helling 116mm 620lm

116mm Ledstang uit onze Basic Led serie

De Ledbar heeft geen positielichten

De Ledbar heeft 2 leds en produceert een lichtstroom van 620 lumen

De Ledbar heeft een vermogen van 12W

De afmetingen van de Ledbar zijn:

  1. Lengte: 116mm
  2. Hoogte met steunen: 63mm
  3. diepte: 94mm

model exclusief verkocht op de website

RL0067LB
€ 49,37
€ 49,37 € 40,80
Belasting inbegrepen

Geen spaarpunten voor dit product.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Basic Led Ramp 116mm 620lm

De LED 2 LED Ramp, een innovatief verlichtingsjuweeltje, belichaamt de perfecte balans tussen uitstekende prestaties en een strak design. Hij is zorgvuldig ontworpen om te voldoen aan de veeleisende behoeften van de industrie en combineert kracht en efficiëntie om een ultramoderne verlichtingsoplossing te bieden. Elk van de twee LED panelen heeft een robuuste en duurzame constructie die bestand is tegen de meest veeleisende omstandigheden, van hobbelige wegen tot veeleisende werkomgevingen.

Dankzij het geavanceerde ontwerp biedt de 2 LED Ramp een uitzonderlijke helderheid en verspreidt helder, levendig licht over een groot gebied. De geavanceerde technologie zorgt voor een gelijkmatige lichtverdeling, waardoor ongewenste schaduwen en reflecties worden geëlimineerd. Deze LED stripverlichting zorgt voor optimale zichtbaarheid in alle omstandigheden en verbetert de veiligheid en productiviteit, zowel in industriële werkomgevingen als op de weg.

Naast de uitstekende prestaties is deze lamp ook opmerkelijk energiezuinig, wat bijdraagt aan een lager energieverbruik zonder afbreuk te doen aan de helderheid. Het lage profiel en slanke ontwerp maken de lamp tot een esthetische en functionele keuze, die perfect past bij een verscheidenheid aan voertuigen en industriële omgevingen. Bovendien is de 2 LED Ramp eenvoudig te installeren en te onderhouden, waardoor het een praktische, langetermijnoplossing biedt voor langdurige verlichtingsbehoeften.

Deze LED stripverlichting is het resultaat van geavanceerde engineering en nauwgezette aandacht voor detail, waardoor uitzonderlijke duurzaamheid en optimale prestaties in alle toepassingen worden gegarandeerd. Ontdek met de LED 2 LED Ramp betrouwbare verlichting met hoge prestaties en een veelzijdige en duurzame oplossing voor de meest veeleisende industriële en voertuigverlichting.

RL0067LB

Gegevensblad

Spanning
12/24V
Lengte
116 mm
Positie
Geen
Theoretisch Lumen
620mm
Diepte
94 mm
Hoogte met steun
65 mm
stroom
12W
aantal leds
2
dubbele ledstrip
geen