• Alleen online

Basis Led dubbele oprijplaat combo 710mm 7200lm

Led combo bar 710mm uit onze Basic Led reeks

De Ledbar heeft een dubbele lichtbundel: een langeafstandsbalk en een spot

De Ledbar heeft geen positielichten

De Ledbar heeft 60 leds en produceert een lichtstroom van 7200 lumen

De Ledbar heeft een vermogen van 113W

De afmetingen van de Ledbar zijn:

  1. Lengte: 710mm
  2. Hoogte: 78mm
  3. diepte: 65mm

model exclusief verkocht op de website

RL0035LB
€ 100,43
€ 100,43 € 83,00
Belasting inbegrepen

Geen spaarpunten voor dit product.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Basis Led Dubbele Oprijplaat Led combo 710mm 7200lm

De 60 LED Ramp is een revolutionair product in de wereld van vrachtwagenverlichting en biedt uitzonderlijke kracht en efficiëntie. Met zijn geoptimaliseerde afmetingen van 715 mm is deze ledstriplamp ontworpen om een indrukwekkende helderheid te bieden en toch een compact en praktisch formaat te behouden.

De stripverlichting is uitgerust met 60 LED's van hoge kwaliteit, die zorgen voor een uitstekende lichtsterkte en een gelijkmatige lichtverdeling over een groot gebied. Elke LED is zorgvuldig geselecteerd op duurzaamheid en energie-efficiëntie, waardoor een lange levensduur en minimaal energieverbruik gegarandeerd zijn.

Met een robuuste, weerbestendige behuizing is deze LED stripverlichting perfect geschikt voor zware omstandigheden buiten, waardoor het een ideale keuze is voor terreinwagens, vrachtwagens en werkvoertuigen. Bovendien zorgen de eenvoudige installatie en het robuuste montagesysteem ervoor dat de lamp eenvoudig en veilig in elk voertuig kan worden geïntegreerd.

Dankzij het efficiënte ontwerp produceert deze LED-stripverlichting een helder, duidelijk licht dat de zichtbaarheid in alle omstandigheden verbetert en zorgt voor veiliger rijden 's nachts of bij slecht weer. Of het nu gaat om terreinverlichting, noodverlichting of werkverlichting, deze LED stripverlichting is een onmisbare keuze voor wie op zoek is naar betrouwbare, krachtige en duurzame verlichting voor zijn voertuig.

Met zijn vermogen om helder, constant licht te leveren en tegelijkertijd het energieverbruik tot een minimum te beperken, is de 60 LED Ramp de ideale oplossing voor al uw vrachtwagenverlichtingsbehoeften, die zowel prestaties als duurzaamheid biedt voor de meest veeleisende vereisten van uw werk.

RL0035LB

Gegevensblad

Spanning
12/24V
Hauteur
78 mm
Lengte
710mm
Positie
Geen
Theoretisch Lumen
7200lm
Diepte
65 mm
stroom
115W
aantal leds
60
dubbele ledstrip
ja