• Alleen online

Basis Led Dubbele Oprijplaat Led combo 505mm 5000lm

Ledbalk 505mm combo uit onze Basic Led reeks

De Ledbar heeft een dubbele lichtbundel: een langeafstandsbalk en een spot

De Ledbar heeft geen positielichten

De Ledbar heeft 42 leds en produceert een lichtstroom van 5000 lumen

De Ledbar heeft een vermogen van 93,5W

De afmetingen van de Ledbar zijn:

  1. Lengte: 500mm
  2. Hoogte: 78mm
  3. diepte: 65mm

model exclusief verkocht op de website

RL0034LB
€ 63,89
€ 63,89 € 52,80
Belasting inbegrepen

Geen spaarpunten voor dit product.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Basic Led dubbele oprijrail Led combo 505mm 5000lm

De 42 LED stripverlichting is een meesterwerk van hedendaagse verlichting, ontworpen om uitzonderlijke helderheid en superieure energie-efficiëntie te bieden. Met zijn 42 geïntegreerde LED's biedt deze stripverlichting een krachtige, homogene lichtbron die de verwachtingen op het gebied van verlichtingsprestaties ver overtreft. Met haar slanke, elegante ontwerp past ze harmonieus in elke ruimte en biedt ze heldere, gelijkmatige verlichting voor verschillende toepassingen.

De hoogwaardige constructie van de 42 LED Ramp zorgt voor een uitzonderlijke duurzaamheid en betrouwbaarheid op lange termijn, en biedt een robuuste verlichtingsoplossing voor gebruik in verschillende omgevingen. Met zijn slanke, gestroomlijnde ontwerp is deze LED trapleuning niet alleen functioneel maar ook esthetisch aantrekkelijk en voegt hij een modern tintje toe aan elke ruimte waar hij wordt geïnstalleerd.

Dankzij de geavanceerde LED-technologie verbruikt deze trapleuning aanzienlijk minder energie dan traditionele armaturen, wat resulteert in aanzienlijke energiebesparingen en een kleinere ecologische voetafdruk. De uitzonderlijke energie-efficiëntie maakt het een milieuvriendelijke keuze, terwijl het intense, uniforme helderheid biedt en voldoet aan de hoogste normen van duurzaamheid en prestaties.

De 42 LED Ramp wordt ook gekenmerkt door zijn installatiegemak en veelzijdigheid, waardoor het een praktische verlichtingsoplossing is voor een breed scala aan toepassingen, van residentiële tot commerciële ruimtes. De heldere, gelijkmatige verlichting creëert een uitnodigende, comfortabele sfeer en biedt optimale zichtbaarheid voor een breed scala aan activiteiten.

Met zijn lange levensduur en geringe onderhoud is deze LED stripverlichting een investering voor de lange termijn, die een superieure verlichtingskwaliteit biedt zonder afbreuk te doen aan de betrouwbaarheid. Of het nu gaat om het verlichten van werkplekken, magazijnen, garages of andere gebieden die betrouwbare en efficiënte verlichting vereisen, de 42 LED Ramp is de ideale keuze voor de meest veeleisende verlichtingseisen.

RL0034LB

Gegevensblad

Spanning
12/24V
Hauteur
78 mm
Lengte
505 mm
Positie
Geen
Theoretisch Lumen
5000lm
Diepte
65 mm
stroom
95W
aantal leds
42
dubbele ledstrip
ja