• Alleen online

Basis Led dubbele oprijplaat combo 300mm 2900lm

Led combo bar 300mm uit onze Basic Led serie

De Ledbar heeft een dubbele lichtbundel: een langeafstandsbalk en een spot

De Ledbar heeft geen positielichten

De Ledbar heeft 24 leds en produceert een lichtstroom van 2900 lumen

De Ledbar heeft een vermogen van 54W

De afmetingen van de Ledbar zijn:

  1. Lengte: 300mm
  2. Hoogte: 78mm
  3. diepte: 65mm

model exclusief verkocht op de website

RL0033LB
€ 95,83
€ 95,83 € 79,20
Belasting inbegrepen

Geen spaarpunten voor dit product.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Basis Led dubbele oprijrail Led combo 300mm 2900lm

De 24 LED stripverlichting is een innovatieve verlichtingsoplossing die is ontworpen om uitzonderlijke helderheid te bieden in verschillende omgevingen. Met geavanceerde technologie en een robuuste constructie vertegenwoordigt deze ledstrip de perfecte mix van prestaties en duurzaamheid.

Elk van de 24 geïntegreerde LED's is zorgvuldig gepositioneerd voor een gelijkmatige verdeling van het licht, waardoor in alle omstandigheden een optimale helderheid wordt verkregen. Deze LED strip is speciaal ontworpen voor maximale energie-efficiëntie en biedt een lager energieverbruik zonder afbreuk te doen aan de lichtkwaliteit. Het geavanceerde ontwerp garandeert een lange levensduur, waardoor het een betrouwbare langetermijninvestering is voor je verlichtingsbehoeften.

Dankzij het slanke, onopvallende ontwerp past deze LED schijnwerper naadloos in elke ruimte, of het nu gaat om een vrachtwagen, magazijn, garage of werkruimte. De stevige, slijtvaste structuur zorgt voor betrouwbare prestaties, zelfs in de meest veeleisende omgevingen, terwijl de veelzijdigheid betekent dat hij kan worden aangepast aan een breed scala van verlichtingstoepassingen.

Bovendien is deze 24 LED stripverlichting eenvoudig te installeren en te onderhouden, waardoor het een praktische keuze is voor professionals en thuisgebruikers die op zoek zijn naar een efficiënte en praktische verlichtingsoplossing. Of je nu de zichtbaarheid in een werkomgeving wilt verbeteren of een modern tintje aan je ruimte wilt geven, deze LED stripverlichting biedt een veelzijdige, betrouwbare en energiezuinige verlichtingsoplossing.

RL0033LB

Gegevensblad

Spanning
12/24V
Hauteur
78 mm
Lengte
300,6 mm
Positie
Geen
Theoretisch Lumen
2900lm
Diepte
65 mm
stroom
55W
aantal leds
24
dubbele ledstrip
ja