• Alleen online

Basis Led dubbele oprijplaat 1257mm 8300lm

1257mm Led oprijplaat uit onze Basic Led serie

De Led oprijplaat heeft geen positielichten

De Ledbar heeft 96 LED's en produceert een lichtstroom van 8300 lumen

De Ledbar heeft een vermogen van 288W

De afmetingen van de Ledbar zijn:

  1. Lengte met steunen: 1318mm
  2. Lengte zonder steunen: 1257mm
  3. Hoogte met steunen: 122mm
  4. Hoogte zonder beugels: 80mm
  5. diepte: 88mm

model exclusief verkocht op de website

RL0007LB
€ 219,01
€ 219,01 € 181,00
Belasting inbegrepen

Geen spaarpunten voor dit product.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Basic Led dubbele lamp 1257mm 8300lm

De 96 LED stripverlichting belichaamt de kwintessens van moderne verlichting en biedt een zeer efficiënte en veelzijdige oplossing voor verschillende toepassingen. Met een zorgvuldig ontworpen ontwerp is deze LED stripverlichting ontworpen om te voldoen aan de meest veeleisende verlichtingseisen, met een uitzonderlijke helderheid en een gelijkmatige lichtverdeling in de hele omgeving. Met in totaal 96 LED's biedt ze een opmerkelijke lichtopbrengst terwijl ze toch energiezuinig blijft, waardoor ze een ideale keuze is voor wie op zoek is naar betrouwbare verlichting met een lange levensduur.

Deze LED stripverlichting heeft een elegant, onopvallend profiel dat harmonieus past in elke ruimte, of het nu een vrachtwagen, magazijn, werkplaats of auditorium is. De robuuste structuur garandeert een uitzonderlijke duurzaamheid, waardoor de lamp zelfs in de meest veeleisende omgevingen probleemloos kan worden gebruikt. Dankzij het installatiegemak en de veelzijdigheid kan deze LED-hellingbaan eenvoudig worden aangepast aan een groot aantal configuraties, waardoor een ongeëvenaarde flexibiliteit wordt geboden om aan de specifieke behoeften van elke gebruiker te voldoen.

De ultramoderne geïntegreerde LED-technologie zorgt voor een lange levensduur en consistente prestaties, waardoor de onderhoudskosten aanzienlijk worden verlaagd en een betrouwbare en consistente lichtbron wordt geboden. Bovendien helpt de hoge efficiëntie het energieverbruik te verminderen, waardoor het een milieuvriendelijke optie is. Met het vermogen om helder, duidelijk licht te produceren, creëert deze 96 LED stripverlichting een uitnodigende, productiviteitsverhogende sfeer in elke omgeving en verbetert de zichtbaarheid en veiligheid voor alle zakelijke en persoonlijke toepassingen.

Of het nu gaat om het verlichten van een werkruimte, het verbeteren van de zichtbaarheid in een magazijn of het toevoegen van een warme sfeer aan een vrachtwagen, de 96 LED stripverlichting biedt een betrouwbare, hoogwaardige verlichtingsoplossing die voldoet aan de hoogste normen voor kwaliteit, efficiëntie en duurzaamheid. Dankzij het superieure ontwerp en de uitzonderlijke prestaties is deze LED stripverlichting een verstandige investering voor wie op zoek is naar verlichting van hoge kwaliteit en een verlichtingsoplossing voor de lange termijn.

RL0007LB

Gegevensblad

Spanning
12/24V
Hauteur
80 mm
Lengte
1250 mm
Positie
Geen
Theoretisch Lumen
8300lm
Diepte
90 mm
Hoogte met steun
120 mm
stroom
288W
dubbele ledstrip
ja