• Alleen online

Basis Led dubbele oprijplaat 1057mm 7723lm

Led lichtbalk 1057mm uit onze Basic Led serie

De Led oprijplaat heeft geen positielichten

De Ledbar heeft 80 leds en produceert een lichtstroom van 7723 lumen

De Ledbar heeft een vermogen van 240W

De afmetingen van de Ledbar zijn:

  1. Lengte met steunen: 118mm
  2. Lengte zonder beugels: 1057mm
  3. Hoogte met beugels: 122mm
  4. Hoogte zonder beugels: 80mm
  5. diepte: 88mm

model exclusief verkocht op de website

RL0006LB
€ 192,39
€ 192,39 € 159,00
Belasting inbegrepen

Geen spaarpunten voor dit product.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Basis ledstrip 1057mm 7723lm

De 80 LED strip is een meesterwerk van moderne techniek, ontworpen om aan de meest veeleisende verlichtingseisen te voldoen en tegelijkertijd een energiezuinige oplossing te bieden. Met zijn 80 geïntegreerde LED's straalt deze strip een uitzonderlijke lichtsterkte uit die elke ruimte helder verlicht. Elke LED is zorgvuldig gepositioneerd voor een gelijkmatige verdeling van het licht, waardoor een heldere en uitnodigende omgeving ontstaat.

Met zijn slanke, elegante constructie heeft de 80 LED-lichtstrip een slank, onopvallend ontwerp dat harmonieus past in elke omgeving, of het nu gaat om een vrachtwagen, magazijn of commerciële ruimte. De robuuste maar lichte behuizing zorgt voor duurzaamheid op de lange termijn en is eenvoudig te installeren en te gebruiken.

Deze LED strip is uitgerust met geavanceerde thermische regulatietechnologie die zorgt voor een optimale werking, zelfs in extreme omgevingsomstandigheden. Dankzij deze functie levert de 80 LED strip lamp betrouwbare en consistente prestaties, waardoor de onderhoudskosten worden verlaagd en de levensduur wordt verlengd.

Bovendien is de 80 LED stripverlichting ontworpen voor maximale energie-efficiëntie, waardoor het een milieuvriendelijke en kosteneffectieve keuze is. Dankzij het lage energieverbruik biedt de lamp aanzienlijke besparingen op de bedrijfskosten, terwijl de ecologische voetafdruk wordt verkleind.

Deze LED stripverlichting is buitengewoon veelzijdig en kan worden gebruikt voor verschillende verlichtingstoepassingen, als hoofdverlichting in een industriële ruimte of als accentverlichting om specifieke objecten te accentueren. Met zijn vermogen om een helder, duidelijk licht te produceren, creëert de 80 LED strip verlichting een uitnodigende sfeer die bevorderlijk is voor de productiviteit.

Kortom, de 80 LED stripverlichting belichaamt de perfecte mix van esthetiek, functionaliteit en duurzaamheid. Met zijn uitstekende prestaties, ingenieuze ontwerp en opmerkelijke energie-efficiëntie is deze LED stripverlichting een ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige, betrouwbare verlichting.

RL0006LB

Gegevensblad

Spanning
12/24V
Hauteur
80 mm
Lengte
1050 mm
Positie
Geen
Theoretisch Lumen
7723lm
Diepte
90 mm
Hoogte met steun
120 mm
stroom
240W
aantal leds
80
dubbele ledstrip
ja