• Alleen online

Basis Led dubbele oprijplaat 550mm 4453lm

550 mm Led oprijplaat uit ons Basic Led assortiment

De Ledstrip heeft geen positielichten

De Ledstrip heeft 40 Led's en produceert een lichtstroom van 4453 lumen

De Ledbar heeft een vermogen van 120W

De afmetingen van de Ledbar zijn:

  1. Lengte met steunen: 597mm
  2. Lengte zonder steunen: 550mm
  3. Hoogte met steunen: 122mm
  4. Hoogte zonder beugels: 80mm
  5. diepte: 88mm

model exclusief verkocht op de website

RL0004L
€ 145,20
€ 145,20 € 120,00
Belasting inbegrepen

Geen spaarpunten voor dit product.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Basis Led Oprijplaat 550mm 4453lm

De 40 LED-stripverlichting is een innovatieve en veelzijdige verlichtingsoplossing die is ontworpen om te voldoen aan de specifieke verlichtingsbehoeften van vrachtwagens, bedrijfsvoertuigen en vergelijkbare toepassingen. Dankzij de geavanceerde technische kenmerken en het zorgvuldige ontwerp biedt deze ledstripverlichting een uitzonderlijke helderheid en indrukwekkende duurzaamheid, waardoor het een betrouwbare oplossing is voor verlichting in verschillende omgevingen.

Met zijn robuuste constructie en hoogwaardige materialen is de 40 LED stripverlichting ontworpen om de meest veeleisende omstandigheden te weerstaan en betrouwbare prestaties te garanderen in de zwaarste werkomgevingen. Dankzij het slanke, gestroomlijnde ontwerp past de lamp gemakkelijk in verschillende ruimtes en biedt ze een discrete, elegante esthetiek terwijl ze een krachtige, gelijkmatige verlichting biedt.

Met 40 krachtige LED's biedt deze LED stripverlichting een uitzonderlijke helderheid bij een laag energieverbruik, waardoor het een energiezuinige en kosteneffectieve oplossing is. Dankzij het efficiënte ontwerp levert de lamp helder, gelijkmatig licht en zorgt zo voor optimale zichtbaarheid, zelfs in de meest veeleisende lichtomstandigheden.

Dankzij de eenvoudige installatie en het veelzijdige ontwerp is dit de ideale keuze voor een groot aantal toepassingen, van vrachtwagens en bedrijfsvoertuigen tot andere toepassingen die betrouwbare verlichting met hoge prestaties vereisen. Bovendien zorgt de uitzonderlijk lange levensduur voor langdurig gebruik zonder afbreuk te doen aan de verlichtingskwaliteit, waardoor het een waardevolle investering is voor langdurige verlichtingsbehoeften.

Kortom, de 40 LED stripverlichting belichaamt de perfecte mix van duurzaamheid, prestaties en energiezuinigheid en biedt krachtige, betrouwbare verlichting voor een verscheidenheid aan professionele toepassingen. Met zijn zorgvuldige ontwerp en uitzonderlijke helderheid biedt deze LED stripverlichting een hoogwaardige verlichtingsoplossing die voldoet aan de strengste eisen voor professionele verlichting voor vrachtwagens en andere bedrijfsvoertuigen.

RL0004L

Gegevensblad

Spanning
12/24V
Hauteur
80 mm
Lengte
550 mm
Positie
Geen
Theoretisch Lumen
4453lm
Diepte
90 mm
Hoogte met steun
120 mm
stroom
120W
aantal leds
40
dubbele ledstrip
ja