• Alleen online

Basis Led dubbele oprijplaat 288mm 1533lm

Led oprijplaat 288mm uit onze Basic Led serie

De Ledbar heeft geen positielichten

De Ledbar heeft 20 Led's en produceert een lichtstroom van 1533lm

De Ledbar heeft een vermogen van 36W

De afmetingen van de Ledbar zijn:

  1. Lengte met steunen: 375mm
  2. Lengte zonder beugels: 288mm
  3. Hoogte met beugels: 121mm
  4. Hoogte zonder beugels: 77mm
  5. diepte: 87mm

model exclusief verkocht op de website

RL0003LB
€ 73,81
€ 73,81 € 61,00
Belasting inbegrepen

Geen spaarpunten voor dit product.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Basis Led-lamp 288 mm 1533lm

De 20 LED strip is een wonderkind van moderne techniek, met een duizelingwekkende helderheid en opmerkelijke energie-efficiëntie. Met zijn slanke en elegante ontwerp herdefinieert deze LED strip het begrip state-of-the-art verlichting voor een verscheidenheid aan industriële, commerciële en residentiële toepassingen. Elk van de 20 geïntegreerde LED's is zorgvuldig geselecteerd om een uitzonderlijke helderheid te leveren en toch zeer weinig energie te verbruiken, zodat betrouwbare, langdurige prestaties gegarandeerd zijn.

Deze LED stripverlichting belichaamt de perfecte combinatie van functionaliteit en esthetiek. De robuuste maar lichte behuizing is gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor duurzaamheid op lange termijn gegarandeerd is, zelfs in veeleisende omgevingsomstandigheden. Dankzij de eenvoudige, veelzijdige installatie kan de lamp eenvoudig worden aangepast aan verschillende oppervlakken, of het nu gaat om vrachtwagens, bedrijfsvoertuigen of andere ruimtes die betrouwbare, intense verlichting vereisen.

Dankzij het zeer efficiënte ontwerp biedt deze 20 LED-stripverlichting een briljante helderheid zonder overmatig energieverbruik, waardoor het een milieuvriendelijke keuze is die zorgt voor consistente, langdurige prestaties. De geavanceerde technologie zorgt voor een gelijkmatige lichtverdeling, elimineert hotspots en storende reflecties en creëert zo een comfortabele en veilige verlichtingssfeer in elke omgeving.

Met een uitzonderlijk lange levensduur heeft deze 20 LED stripverlichting weinig onderhoud nodig, waardoor de vervangings- en onderhoudskosten lager uitvallen. De lamp is ook voorzien van geavanceerde beschermingsmechanismen die bestand zijn tegen schokken, trillingen en temperatuurschommelingen, zodat de lamp zelfs onder de meest veeleisende omstandigheden constant blijft presteren.

Of het nu gaat om het verbeteren van de zichtbaarheid en veiligheid op de weg, het creëren van een efficiënte werkomgeving in industriële ruimtes of het toevoegen van een vleugje sprankeling aan een woonruimte, de 20 LED stripverlichting onderscheidt zich door haar ongeëvenaarde veelzijdigheid, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Met zijn krachtige, gelijkmatige verlichting is deze LED stripverlichting de ideale keuze voor wie op zoek is naar verlichting van topkwaliteit die uitzonderlijke prestaties combineert met een elegant design.

RL0003LB

Gegevensblad

Spanning
12/24V
Hauteur
77 mm
Lengte
288mm
Positie
Geen
Theoretisch Lumen
1520lm
Diepte
86 mm
Hoogte met steun
120 mm
stroom
36W
aantal leds
20
dubbele ledstrip
ja