• Alleen online

Basis Led lange afstand rechthoekige koplamp 4925lm lage stand

Rechthoekige koplamp met groot bereik uit onze Basic Led-serie

Het grootlicht heeft een wit positielicht en bevindt zich aan de onderkant van de koplamp

Dit grootlicht produceert een lichtstroom van 4925 lumen

De afmetingen van het grootlicht zijn

  1. Lengte: 245mm
  2. Hoogte met standaard: 139.4mm
  3. Diepte: 90.7mm

Product uitsluitend verkocht op de website

PL3412L
€ 174,24
€ 174,24 € 144,00
Belasting inbegrepen

Geen spaarpunten voor dit product.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Basic Led rechthoekig groot lichtbereik 4925lm

Een rechthoekige koplamp met groot bereik is een essentiële autoverlichting die is ontworpen om maximale zichtbaarheid te bieden bij weinig of slecht zicht. Met behulp van LED-technologie bieden deze koplampen superieure energie-efficiëntie en een lange levensduur, terwijl ze een helderder, duidelijker licht produceren in vergelijking met traditionele halogeenlampen.

De rechthoekige koplamp met groot bereik in uw Basic LED-assortiment heeft een robuuste constructie en een elegant rechthoekig ontwerp dat perfect past bij elk type voertuig. Uitgerust met een gecentraliseerd LED-positioneringssysteem zorgt hij voor een optimale focus en een gelijkmatige verdeling van het licht over een grote afstand, waardoor de zichtbaarheid voor de bestuurder aanzienlijk verbetert en de veiligheid op de weg toeneemt.

Bovendien is dit grootlicht met groot bereik uitgerust met een lens van hoge kwaliteit die verblinding vermindert en hoge weerstand biedt tegen schokken en trillingen, waardoor duurzaamheid zelfs in de meest veeleisende omgevingen gegarandeerd is. Dankzij de compatibiliteit met elektrische systemen van 12-24 V is deze koplamp geschikt voor een breed scala aan voertuigen en biedt een betrouwbare en effectieve verlichtingsoplossing voor zowel professionele bestuurders als autoliefhebbers.

Kortom, de rechthoekige koplamp met groot bereik in uw Basic LED-assortiment belichaamt de perfecte combinatie van superieure prestaties, uitzonderlijke duurzaamheid en moderne esthetiek. Het is de ideale keuze voor wie op zoek is naar een betrouwbare, hoogwaardige verlichtingsoplossing om zijn zichtbaarheid en veiligheid tijdens autoritten te optimaliseren.

PL3412L

Gegevensblad

Kleur positie
Wit
Spanning
12/24V
Hauteur
140 mm
Lengte
245 mm
Positie
Ja
Theoretisch Lumen
4925lm
Diepte
90.4mm
Hoogte met steun
160 mm
stroom
55W