Ledson Vervangingsstrip Hella Luminator/jumbo/Rally white

Vervangingsstrip voor Hella Luminator, Hella Rally 3003 en Jumbo 320FF lampen

Bestaat uit 6 diodes.

spanning: 10-30V
verbruikt 1,4w

A54361
€ 12,50
€ 12,50 € 10,33
Belasting inbegrepen

Geen spaarpunten voor dit product.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Ledson Vervangingsstrip Hella Luminator/jumbo/Rally wit

De vervangingsstrip voor Hella Luminator Jumbo Rally 3000 is een LED-strip die is ontworpen om de originele strip op je Hella Luminator Jumbo Rally 3000 rallykoplamp te vervangen. De strip is eenvoudig te installeren en biedt een aanzienlijke verbetering van de helderheid van je koplamp.

Belangrijkste kenmerken

De vervangende LED-strip voor Hella Luminator Jumbo Rally 3000 biedt een hoge helderheid, heldere kleuren, een laag energieverbruik en een lange levensduur. De strip is schok- en trilbestendig ontworpen voor betrouwbaar en langdurig gebruik.

Kwaliteitsontwerp en eenvoudige installatie

De bandvervanger voor Hella Luminator Jumbo Rally 3000 is ontworpen voor eenvoudige installatie, zonder dat er grote aanpassingen nodig zijn. De strip heeft een standaard connector en kan rechtstreeks op de originele koplamp worden aangesloten. Bovendien is de strip gemaakt van kwaliteitsmaterialen voor langdurig betrouwbaar gebruik.

Conclusie

Al met al is de vervangingsstrip voor de Hella Luminator Jumbo Rally 3000 een praktische, krachtige LED-verlichtingsoplossing. Met zijn hoge helderheid, heldere kleur, lage stroomverbruik en eenvoudige installatie is deze strip een ideale keuze

A54361

Gegevensblad

Spanning
10-30v

Dit vind je misschien ook leuk