SRI Verlicht bord FrontSigne Volvo XL 38X199cm

FrontSign verlicht bord voor Volvo

Het bord is compatibel met Volvo XL

Verlicht bord meet 38X199cm

Het bord is flexibel met een breedte van 8mm

Optimale lichtopbrengst dankzij dicht bij elkaar geplaatste LED's

Het bord heeft een lage warmteafgifte om de levensduur te verlengen

Gemakkelijk te installeren

Beugels inbegrepen

EN38199VOL
€ 1.149,50
€ 1.149,50 € 950,00
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 1149 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 1149 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 11,49.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

SRI Verlicht bord FrontSign Volvo XL 38X199cm

Ontdek de FrontSign lichtbak die speciaal ontworpen is voor Volvo XL vrachtwagens. Met zijn royale afmetingen van 38x199 cm biedt dit bord uitzonderlijke zichtbaarheid op de weg en zorgt het voor effectieve communicatie met andere chauffeurs en voetgangers.

Het flexibele ontwerp, met een breedte van slechts 8 mm, maakt eenvoudige installatie en een perfecte pasvorm op uw voertuig mogelijk. De dicht bij elkaar geplaatste LED's garanderen een optimale lichtopbrengst, zodat je zelfs bij weinig licht maximaal zichtbaar bent.

Dankzij de lage warmteafgifte heeft deze lichtbak een lange levensduur, zodat je er jarenlang zorgeloos gebruik van kunt maken. De montage is snel en eenvoudig en de benodigde beugels worden meegeleverd, zodat u het snel en veilig op uw Volvo XL-truck kunt installeren.

Kies voor het FrontSign Verlicht bord voor Volvo, de ideale oplossing om uw bedrijf of merk op de weg te promoten met stijl en doeltreffendheid.

EN38199VOL

Gegevensblad

dealer
Volvo
Type enseigne
Frontsign
enseigne/plexi
Enseigne
Dimensions enseignes
38X199
nieuw
SRI