SRI Verlicht bord Voorbord Scania Topline XL 31x175

FrontSign lichtbak voor Scania

De lichtbak is compatibel met Scania Topline XL

De afmetingen van de lichtbak zijn 31X175cm

Het bord is flexibel met een breedte van 8mm

Optimale lichtopbrengst dankzij dicht bij elkaar geplaatste LED's

De lichtbak heeft een lage warmteafgifte, wat de levensduur verlengt

Gemakkelijk te installeren

Beugels inbegrepen

EN31175SCA
€ 966,79
€ 966,79 € 799,00
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 966 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 966 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 9,66.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

SRI Verlicht bord Frontsign Scania Topline XL 31x175

Ontdek de FrontSign lichtbak die speciaal is ontworpen voor Scania Topline XL trucks. Met zijn indrukwekkende afmetingen van 31x175 cm biedt dit bord maximale zichtbaarheid op de weg en trekt het de aandacht van andere chauffeurs en voorbijgangers.

Dankzij de uitzonderlijke flexibiliteit met een breedte van slechts 8 mm past dit bord zich perfect aan de vorm van uw Scania aan, wat zorgt voor een naadloze installatie en een onberispelijk uiterlijk.

De dicht op elkaar geplaatste LED's zorgen voor een optimale lichtopbrengst, zelfs in de moeilijkste zichtomstandigheden. Bovendien biedt dit bord dankzij de lage warmteafgifte een lange levensduur, zodat het lang en betrouwbaar op de weg kan worden gebruikt.

Installatie is kinderspel dankzij de meegeleverde beugels, zodat u snel kunt profiteren van alle voordelen van deze professionele lichtbak voor uw Scania. Geef uw truck een opvallende aanwezigheid op de weg met de FrontSign lichtbak voor Scania.

EN31175SCA

Gegevensblad

dealer
Scania
Type enseigne
Frontsign
enseigne/plexi
Enseigne
Dimensions enseignes
31X175
nieuw
SRI