SRI Verlicht bord FrontSign Man TGX High XXL + Man GX 28X170

FrontSign verlicht bord voor Man

Het bord is compatibel met Man TGX High cab XXl en Man GX

Het verlichte bord meet 28X170cm

Het bord is flexibel met een breedte van 8mm

Optimale lichtopbrengst dankzij dicht bij elkaar geplaatste LED's

Het bord heeft een lage warmteafgifte, wat de levensduur verlengt

Gemakkelijk te installeren

Beugels inbegrepen

EN28170MAN
€ 890,86
€ 890,86 € 736,25
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 890 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 890 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 8,90.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

SRI Verlicht bord FrontSign Man TGX High XXL + Man GX 28X170

Ontdek de FrontSign lichtbak die speciaal ontworpen is voor Man vrachtwagens en een uitzonderlijke zichtbaarheid op de weg biedt. Dit verlichte bord van 28x170 cm, dat compatibel is met de modellen Man TGX High cabine XXL en Man GX, heeft de perfecte afmetingen voor een indrukwekkende en opmerkelijke aanwezigheid.

Dankzij het flexibele ontwerp met een breedte van slechts 8 mm past dit bord zich gemakkelijk aan verschillende oppervlakken aan en biedt het een ongeëvenaarde veelzijdigheid. De dicht bij elkaar geplaatste LED's zorgen voor een optimale lichtopbrengst, waardoor je boodschap helder en duidelijk wordt verlicht, zelfs in de meest veeleisende omstandigheden.

Bovendien heeft dit bord dankzij de lage warmteafgifte een langere levensduur, zodat je verzekerd bent van betrouwbare, langdurige prestaties. Vereenvoudigde montage, met meegeleverde beugels, maakt installatie snel en efficiënt, zodat u snel kunt genieten van alle voordelen van dit verlichte bord op uw Man vrachtwagen.

EN28170MAN

Gegevensblad

Model
Man TGX
dealer
Man
Type enseigne
Frontsign
enseigne/plexi
Enseigne
Dimensions enseignes
28X170
nieuw
SRI