SRI Verlicht bord FrontSign Man TGX Zonnescherm 23X146

FrontSign verlicht bord voor Man

Het bord is compatibel met Man TGX zonnescherm

Het verlichte bord is 23x146cm

Het bord is flexibel met een breedte van 8mm

Optimale lichtopbrengst dankzij dicht bij elkaar geplaatste LED's

Het bord heeft een lage warmteafgifte, wat de levensduur verlengt

Gemakkelijk te installeren

Beugels inbegrepen

EN23146MAN
€ 849,42
€ 849,42 € 702,00
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 849 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 849 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 8,49.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

SRI Verlicht bord FrontSign Man TGX Zonnescherm 23X146

Ontdek de FrontSign lichtbak die speciaal ontworpen is voor Man voertuigen en een opmerkelijke aanwezigheid op de weg biedt. Dit 23x146cm grote verlichte bord, dat perfect compatibel is met de Man TGX Sunscreen-modellen, is ontworpen om de aandacht te trekken en uw boodschap te benadrukken.

Met een uitzonderlijke flexibiliteit en een breedte van slechts 8 mm past dit bord zich perfect aan de contouren van uw voertuig aan, waardoor de installatie moeiteloos verloopt. De dicht bij elkaar geplaatste LED's zorgen voor een optimale lichtopbrengst en verlichten je boodschap met een ongeëvenaarde helderheid, zelfs in de meest veeleisende omstandigheden.

Het extra voordeel van de lage warmteontwikkeling verlengt de levensduur van het bord, waardoor betrouwbare, langdurige prestaties worden gegarandeerd en uw Man tijdens vele ritten vergezeld blijft. Met de vereenvoudigde montage en meegeleverde beugels is de installatie snel en gemakkelijk, zodat u snel kunt genieten van de voordelen van dit verlichte bord op uw Man TGX Sunscreen.

EN23146MAN

Gegevensblad

Model
Man TGX
dealer
Man
Type enseigne
Frontsign
enseigne/plexi
Enseigne
Dimensions enseignes
23X146
nieuw
SRI