SRI Verlicht bord FrontSign Man TGX XLX 25X150

FrontSign verlicht bord voor Man

Het bord is compatibel met de Man TGX cabine XLX

Het verlichte bord is 25X150cm

Het bord is flexibel met een breedte van 8mm

Optimale lichtopbrengst dankzij dicht bij elkaar geplaatste LED's

Het bord heeft een lage warmteafgifte, wat de levensduur verlengt

Gemakkelijk te installeren

Beugels inbegrepen

EN25150MAN
€ 849,42
€ 849,42 € 702,00
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 849 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 849 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 8,49.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

SRI Verlicht bord FrontSign Man TGX XLX 25X150

Ontdek de FrontSign lichtbak die speciaal ontworpen is voor Man vrachtwagens en die een uitzonderlijke zichtbaarheid op de weg biedt. Dit bord is perfect compatibel met de cabine van de Man TGX XLX en zorgt voor een harmonieuze integratie en een opmerkelijke aanwezigheid.

Met zijn royale afmetingen van 25x150 cm valt dit verlichte bord op door zijn imposante afmetingen, die een maximale zichtbaarheid garanderen. Het flexibele ontwerp, met een breedte van slechts 8 mm, maakt het gemakkelijk aan te passen aan verschillende oppervlakken, terwijl de zorgvuldig geplaatste LED's zorgen voor een optimale lichtopbrengst, waardoor uw boodschap duidelijk en nauwkeurig wordt verlicht.

Het bordje heeft ook een lage warmteontwikkeling, waardoor het langer meegaat en op lange termijn betrouwbaar blijft. De montage is kinderspel dankzij de eenvoud en de benodigde beugels worden meegeleverd, zodat je het snel en efficiënt op je Man vrachtwagen kunt installeren voor een heldere, opvallende aanwezigheid op de weg

EN25150MAN

Gegevensblad

Model
Man TGX
dealer
Man
Type enseigne
Frontsign
enseigne/plexi
Enseigne
Dimensions enseignes
25X150
nieuw
SRI