SRI Verlicht bord Voorbord Iveco 23X125

FrontSign verlicht bord voor Iveco

Het verlichte bord meet 23x125cm

Het bord is flexibel met een breedte van 8mm

Optimale lichtopbrengst dankzij dicht bij elkaar geplaatste LED's

Het bord heeft een lage warmteafgifte om de levensduur te verlengen

Gemakkelijk te installeren

Beugels inbegrepen

EN23125IVE
€ 816,75
€ 816,75 € 675,00
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 816 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 816 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 8,16.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

SRI Verlicht bord FrontSign Iveco 23X125

Ontdek de lichtbak FrontSign, speciaal ontworpen voor Iveco-voertuigen, die een vleugje lichtgevende elegantie aan uw reis toevoegt. Met afmetingen van 23x125 cm biedt dit bord een opmerkelijke zichtbaarheid, perfect geschikt om de aandacht te trekken op de weg.

Het flexibele ontwerp, met een breedte van slechts 8 mm, zorgt voor een harmonieuze aansluiting op het oppervlak van uw voertuig, terwijl de zorgvuldig verspreide LED's een optimale lichtopbrengst garanderen, waardoor uw boodschap helder en precies wordt verlicht, zelfs in de meest veeleisende omstandigheden.

Geniet van een langere levensduur dankzij de lage warmteontwikkeling, wat zorgt voor langdurige, betrouwbare prestaties. Bovendien maakt de vereenvoudigde montage, met meegeleverde beugels, de installatie snel en eenvoudig, zodat u snel de vruchten kunt plukken van dit verlichte bord op uw Iveco-voertuig.

EN23125IVE

Gegevensblad

Model
Iveco
dealer
Iveco
Type enseigne
Frontsign
enseigne/plexi
Enseigne
Dimensions enseignes
23X125
nieuw
SRI