SRI Verlicht bord Voorbord DAF CF 23X125cm

FrontSign verlicht bord voor Daf

Het bord is compatibel met Daf CF

Het verlichte bord meet 23x125cm

Het bord is flexibel met een breedte van 8mm

Optimale lichtopbrengst dankzij dicht bij elkaar geplaatste LED's

Het bord heeft een lage warmteafgifte, waardoor de levensduur wordt verlengd

Gemakkelijk te installeren

Beugels inbegrepen

EN23125DAF
€ 817,72
€ 817,72 € 675,80
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 817 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 817 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 8,17.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

SRI Verlicht bord FrontSign DAF CF 23X125cm

Ontdek de FrontSign lichtbak die speciaal ontworpen is voor Daf voertuigen en een opmerkelijke zichtbaarheid op de weg biedt. Dit royale verlichte bord van 23 x 125 cm is compatibel met de Daf CF-modellen en zorgt voor een opvallende aanwezigheid en effectieve communicatie.

Dankzij het flexibele ontwerp met een breedte van slechts 8 mm past dit bord gemakkelijk op verschillende oppervlakken en is het veelzijdig te installeren. De dicht bij elkaar geplaatste LED's zorgen voor een optimale lichtopbrengst en verlichten je boodschap met een uitzonderlijke helderheid, zelfs in de meest veeleisende lichtomstandigheden.

Dankzij de lage warmteafgifte heeft dit bord een lange levensduur, wat zorgt voor betrouwbare, langdurige prestaties. Bovendien wordt de eenvoudige montage vergemakkelijkt door de meegeleverde beugels, waardoor de installatie snel en probleemloos verloopt.

Kies voor de FrontSign lichtbak voor Daf, die kwaliteit, efficiëntie en gebruiksgemak combineert voor succesvolle visuele communicatie op uw Daf CF voertuigen.

EN23125DAF

Gegevensblad

Model
DAF CF
dealer
Daf
Type enseigne
Frontsign
enseigne/plexi
Enseigne
Dimensions enseignes
23X125
nieuw
SRI