Vignal fA3 driekleurig doorrijlicht links Inklikkabel

Driekleurige markeringslamp van het merk Vignal

De driekleurige hanglamp van Vignal heeft een Click in-kabelaansluiting

Het Deense licht Vignal wordt aan de linkerkant van het voertuig gemonteerd

De Zweedse lamp is ADR- en ECE-goedgekeurd

FG14427D
€ 38,72
€ 38,72 € 32,00
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 38 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 38 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,38.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Vignal fA3 driekleurig contourlicht links Klik in kabel

De Vignal driekleurige uitklaringslamp is een ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare, krachtige oplossing voor zijn voertuig. Deze uitklaringslamp, verkrijgbaar in LED-versie, is ontworpen om te werken op 12V- of 24V-spanning en biedt een grote veelzijdigheid in gebruik.

Het elegante, moderne kristallen ontwerp voegt een esthetische touch toe aan elk type voertuig, of het nu een vrachtwagen, trailer of bestelwagen is. De compacte afmetingen van de doorrijlicht maken het gemakkelijk om het op elk oppervlak te installeren en te integreren.

Deze driekleurige doorrijverlichting biedt een combinatie van drie kleuren: rood, amber en kristal. Deze functie zorgt voor duidelijke, zichtbare signalen, waardoor de verkeersveiligheid wordt verbeterd. Rood geeft duidelijk de achterkant van het voertuig aan, amber wordt gebruikt om de zijkant aan te geven, terwijl kristal zorgt voor optimale zichtbaarheid in alle lichtomstandigheden.

Dankzij de geavanceerde LED-technologie heeft deze uitklaringslamp een langere levensduur, een lager energieverbruik en een grotere helderheid dan traditionele lampen. Bovendien is het bestand tegen schokken, trillingen en zware weersomstandigheden, waardoor het een robuuste en betrouwbare keuze is voor langdurig gebruik.

Kortom, de Vignal driekleurige doorrijverlichting is een ideale keuze voor wie op zoek is naar superieure verlichting, optimale zichtbaarheid en uitzonderlijke duurzaamheid. Of je nu een transportprofessional bent of een voertuigeigenaar, deze doorrijverlichting voldoet aan al je verwachtingen op het gebied van veiligheid en esthetiek.

FG14427D

Gegevensblad

Spanning
12/24V
Certificering
ECE E2
Lengte
178 mm
Breedte
48 mm
Montageafmetingen
Links