Vignal fA3 driekleurig doorrijlicht links Kabel

Driekleurige markeringslamp van het merk Vignal

De driekleurige hanglamp van Vignal heeft een kabelaansluiting met een blanke draad

Het Deense licht Vignal wordt aan de linkerkant van het voertuig gemonteerd

De Zweedse lamp is ADR- en ECE-goedgekeurd

FG14421D
€ 35,70
€ 35,70 € 29,50
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 35 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 35 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,35.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Vignal fA3 driekleurig linker zijmarkeringslicht Kabel

De Vignal driekleurige linker zijmarkeringslamp is een hoogwaardig verlichtingsapparaat dat speciaal is ontworpen voor industriële en bedrijfsvoertuigen. Dankzij de geavanceerde LED-technologie garandeert deze contourverlichting optimale zichtbaarheid en een uitzonderlijke levensduur.

Het moderne, functionele ontwerp heeft een transparante kristallen behuizing voor maximale lichtverspreiding. Deze schok- en trilbestendige behuizing biedt effectieve bescherming voor de interne componenten van de uitklaringslamp en zorgt voor een lange levensduur.

De driekleurige doorrijlamp voor de linkerkant wordt geleverd in drie verschillende kleuren: rood, amber en kristal. Deze driekleurenconfiguratie zorgt voor een duidelijke en nauwkeurige signalering, wat bijdraagt aan de verkeersveiligheid. De LED's die in deze uitklaringsverlichting worden gebruikt, bieden een hoge lichtsterkte en zorgen voor optimale zichtbaarheid, zelfs bij weinig licht.

Met een bedrijfsspanning van 12-24 V is deze driekleurige uitklaringslamp compatibel met een groot aantal voertuigen. Het voldoet ook aan de Europese normen en is ECE-goedgekeurd, waardoor het voldoet aan de huidige regelgeving.

Kortom, Vignal 's driekleurige linker zijmarkeringslicht is de ideale keuze voor industriële en commerciële voertuigen en biedt optimale zichtbaarheid, uitzonderlijke duurzaamheid en naleving van de regelgeving. Het is een betrouwbare en veilige investering om de veiligheid op de weg te verbeteren.

FG14421D

Gegevensblad

Spanning
12/24V
Certificering
ECE E2
Lengte
178 mm
Breedte
48 mm
Montageafmetingen
Links
Hoogte met steun
130 mm
Gekleurde lens
Rood
oranje
transparant