Vignal fA3 driekleurig contourlicht, rechter kabel

Driekleurige markeringslamp van het merk Vignal

De driekleurige hanglamp van Vignal heeft een kabelaansluiting met een blanke draad

Het Deense licht Vignal wordt aan de rechterkant van het voertuig gemonteerd

De Zweedse lamp is ADR- en ECE-goedgekeurd

FG14422D
€ 35,70
€ 35,70 € 29,50
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 35 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 35 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,35.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Vignal fA3 driekleur ontruimingslicht, rechte kabel

De driekleurige doorrijlamp van Vignal is een hoogwaardig verlichtingsapparaat dat is ontworpen voor industriële en bedrijfsvoertuigen. Met zijn geavanceerde LED-technologie biedt deze doorrijverlichting optimale zichtbaarheid en uitzonderlijke duurzaamheid.

Het ontwerp van de driekleurige doorrijlamp is zowel modern als functioneel. Het heeft een transparante kristallen behuizing voor maximale lichtverspreiding. Deze schok- en trilbestendige behuizing beschermt de interne componenten van de uitklaringslamp effectief en garandeert een lange levensduur.

De driekleurige doorrijlamp is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: rood, amber en kristal. Deze driekleurenconfiguratie zorgt voor een duidelijke, nauwkeurige signalering, wat bijdraagt aan de verkeersveiligheid. De LED's die in deze uitklaringsverlichting worden gebruikt, bieden een hoge lichtintensiteit en zorgen voor optimale zichtbaarheid, zelfs bij weinig licht.

Dankzij de bedrijfsspanning van 12-24 V is deze driekleurige uitwijkverlichting compatibel met een groot aantal voertuigen. Het voldoet ook aan de Europese normen en is ECE-goedgekeurd, waardoor het voldoet aan de huidige regelgeving.

Kortom, de driekleurige contourverlichting van Vignal is een ideale keuze voor industriële en commerciële voertuigen en biedt optimale zichtbaarheid, uitzonderlijke duurzaamheid en naleving van de regelgeving. Het is een betrouwbare en veilige investering om de veiligheid op de weg te verbeteren.

FG14422D

Gegevensblad

Spanning
12/24V
Certificering
ECE E2
Lengte
178 mm
Breedte
48 mm
Montageafmetingen
Wet
Hoogte met steun
130 mm
Gekleurde lens
Rood
oranje
transparant