Ford Kuga Side Bar 2017-2019

Opstaptreden voor Ford Kuga 2017-2019

Inclusief roestvrijstalen bevestigingsset

Robuust tredeontwerp biedt 115 kg weerstand tegen statische belasting

Zijstang is verkrijgbaar in gepolijst of halfglanzend zwart

K-R1760-R
new: Gepolijst
  • halfglanzend zwart
  • Gepolijst
€ 445,82
€ 445,82 € 368,45
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 445 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 445 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 4,45.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Ford Kuga Opstaptreden 2017-2019

Ontdek de premium side bar voor Ford Kuga! Deze side bar is speciaal ontworpen voor modellen van 2017 en later en geeft je auto een stoere, functionele stijl en extra bescherming.

Deze side bar is gemaakt van duurzame en slijtvaste materialen en combineert looks met functionaliteit. Het slanke, elegante ontwerp is een aanvulling op het uiterlijk van de Ford Kuga en verbetert de algehele uitstraling. Bovendien biedt hij extra bescherming tegen kleine botsingen, krassen en mogelijke deuken, wat vooral handig is bij het manoeuvreren in stedelijke gebieden of bij het parkeren.

De montage van de side bar is snel en eenvoudig dankzij de meegeleverde beugels en bevestigingen. Hij is zo ontworpen dat hij precies op het chassis van de Ford Kuga past, voor een veilige en perfecte pasvorm. Of je je auto nu wilt personaliseren of een extra beschermingslaag wilt toevoegen, deze side bar is de perfecte keuze.

Voeg een vleugje stoere, functionele stijl toe aan je Ford Kuga en geniet tegelijkertijd van de extra bescherming van een side bar.

K-R1760-R

Gegevensblad

Model
Ford Kuga
Type bar
Zijdelings