Zijbalk Citroen Berlingo bestelwagen 2019

Zijbeugel voor Citroen Berlingo bestelwagen 2019

De side bar is verkrijgbaar in gepolijst of halfglanzend zwart

De diameter van de side bar is 48 mm en 2 mm dik

BLBPC-R1948-R-I
new: Gepolijst
  • halfglanzend zwart
  • Gepolijst
€ 455,66
€ 455,66 € 376,58
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 455 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 455 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 4,55.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Side Bar Citroën Berlingo Van 2019

De 2019 Citroën Berlingo Van Side Bar van Steeler is een robuust en functioneel accessoire dat zowel extra bescherming als een uitgesproken sportieve look toevoegt aan je voertuig. Speciaal ontworpen om perfect te passen op de 2019 Citroën Berlingo Van, biedt deze side bar een complete oplossing om de uitdagingen van de weg aan te gaan.

Gefabriceerd door Steeler, een merk dat bekend staat om zijn kwaliteit en duurzaamheid, is deze side bar gemaakt van sterke, slijtvaste materialen, waardoor optimale bescherming tegen potentiële stoten en botsingen wordt gegarandeerd. Het elegante, agressieve design verfraait het uiterlijk van de auto en onderscheidt hem van andere modellen.

De side bar voor Citroën Berlingo Van 2019 van Steeler biedt ook praktische voordelen. Het beschermt de zijkanten van je voertuig tegen slijtplekken, krassen en mogelijke schade veroorzaakt door obstakels op de weg. Bovendien kan hij worden gebruikt als ankerpunt voor het bevestigen van extra accessoires zoals extra verlichting, antennes of beugels

BLBPC-R1948-R-I

Gegevensblad

Diameter
48 mm