Wesem CRC5 ronde werklamp 2000lm 21W 58° standaard ondersteuning DT

cRC5 ronde werklamp van Wesem

De CRC5 werklamp heeft een standaard beugel en Deutsch type aansluiting

De werklamp heeft 4 high-intensity LED's die een brede lichtbundel produceren met een spreidingshoek van 58°

De Wesem werklamp produceert een lichtstroom van 2000 lumen bij een lichttemperatuur van 5700 Kelvin

De Wesem werklamp is beveiligd tegen omgekeerde polariteit en oververhitting

De afmetingen zijn:

  1. Diameter: 87mm
  2. Hoogte: 121mm
  3. Diepte: 72mm

De werklamp voldoet aan de ECE-goedkeuringsnormen

PL53314CRC5K
€ 77,29
€ 77,29 € 63,88
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 77 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 77 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,77.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Wesem CRC5 ronde werklamp 21W DT standaard beugel

De CRC5 werklamp van Wesem is een LED-werklamp van hoge kwaliteit, ontworpen voor optimale verlichting in zware werkomgevingen. Dankzij de standaardbeugel is de lamp eenvoudig te installeren en geschikt voor diverse industriële en commerciële toepassingen.

De CRC5 werklamp is uitgerust met krachtige LED's die een helder, duidelijk licht geven en zorgen voor maximale zichtbaarheid, zelfs in de donkerste omstandigheden. Deze LED's bieden een hoge energie-efficiëntie, waardoor langdurig gebruik mogelijk is zonder afbreuk te doen aan de prestaties.

De Deutsch-aansluiting zorgt voor een veilige en betrouwbare verbinding tussen de werklamp en het elektrische systeem van het voertuig of de apparatuur. Deze aansluiting is ontworpen om trillingen, schokken en ruwe werkomgevingen te weerstaan, waardoor de continuïteit van de voeding en langdurige prestaties worden gegarandeerd.

De CRC5 werklamp is ontworpen om zware omgevingsomstandigheden te weerstaan. Hij is gemaakt van hoogwaardige materialen die uitstekend bestand zijn tegen schokken, corrosie en de elementen. Dit garandeert een lange levensduur en betrouwbaar gebruik in veeleisende werkomstandigheden.

Kortom, de CRC5 werklamp van Wesem is een professionele, hoogwaardige verlichtingsoplossing met een uitzonderlijke helderheid, een betrouwbare Deutsch-aansluiting en weerstand tegen zware omgevingsomstandigheden. De lamp is ideaal voor het verbeteren van de zichtbaarheid en veiligheid op bouwplaatsen, bedrijfsvoertuigen, landbouwmachines en vele andere industriële toepassingen.

PL53314CRC5K

Gegevensblad

IP
IP66
IP67
IP69K
Couleur
Wit
Spanning
12/24V
Lumen
2000lm
Diameter
87 mm
Mate van lichtstraal
58°
Diepte
72 mm
Vorm
Rond
Hoogte met steun
120 mm
type verbinding
DT
stroom
21W
Type balk
Groot
Revêtement
5700
aantal leds
4
Marque
Wesem

Dit vind je misschien ook leuk