Wesem rechthoekige werklamp CRP1 1400lm 19W 30°X7° kabel

wesem CRP1 rechthoekige werklamp

Wesem werklamp heeft een kabelaansluiting

De rechthoekige werklamp van Wesem heeft 10 LED's met hoge intensiteit die een brede lichtbundel produceren met een spreidingshoek van 30°X7°

De rechthoekige werklamp produceert een lichtstroom van 1400 lumen en een lichttemperatuur van 5000 Kelvin

Afmetingen zijn:

  1. Lengte: 271mm
  2. Hoogte met voet: 48mm

PL54600CRP1
€ 65,68
€ 65,68 € 54,28
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 65 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 65 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,65.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Wesem CRP1 rechthoekige werklamp 1400lm 19W 30°X7° kabel

De CRP1 rechthoekige werklamp van Wesem is een uitzonderlijke keuze voor uw professionele verlichting. Deze werklamp heeft een elegant rechthoekig ontwerp en biedt superieure lichtprestaties met een krachtige lichtstroom van 1600 lumen. Of u nu werkt in een werkplaats, garage of een andere omgeving waar optimaal zicht vereist is, met de CRP1 kunt u uw taken met precisie en gemak uitvoeren.

Deze werklamp is uitgerust met moderne LED's die een maximale energie-efficiëntie en een lange levensduur garanderen. Dankzij de krachtige, gelijkmatige verlichting geniet je van optimaal zicht, zelfs op de donkerste plekken. Of je nu reparaties, onderhoud of doe-het-zelven uitvoert, de CRP1 geeft je constant en betrouwbaar licht.

De CRP1 is ook heel eenvoudig te gebruiken dankzij de kabelaansluiting. Bovendien zorgt het robuuste, slagvaste ontwerp voor een lange levensduur, zelfs in zware omstandigheden.

Voor gebruiksgemak heeft de CRP1 werklamp een verstelbare standaard, zodat je hem in een hoek kunt zetten die past bij jouw behoeften. Je kunt de verlichtingshoek aanpassen voor maximale dekking en nauwkeurige lichtconcentratie.

Concluderend is de Wesem CRP1 rechthoekige werklamp een ideale keuze voor wie op zoek is naar een professionele en betrouwbare verlichtingsoplossing. Met een lichtopbrengst van 1600 lumen, kabelaansluiting en robuust ontwerp voldoet deze lamp aan al je verlichtingsbehoeften, zowel thuis als op de werkplek.

PL54600CRP1

Gegevensblad

Spanning
12/24V
Vorm
Rechthoekig
type verbinding
kabel
stroom
18W
Marque
Wesem