Was rechthoekige werklamp 1750lm

was rechthoekige werklamp

Was werklamp produceert een lichtstroom van 1750 lumen

Afmetingen zijn:

  1. lengte: 132.9mm
  2. Breedte: 43.9mm
  3. diepte: 15.4mm

eCE goedgekeurd

PL1501W229
€ 63,95
€ 63,95 € 52,85
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 63 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 63 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,63.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Was rechthoekige werklamp 1750lm

De rechthoekige werklamp van WAS is een ideale keuze voor het effectief verlichten van je werkomgeving. Deze lamp combineert uitzonderlijke prestaties met een robuust ontwerp en biedt een betrouwbare en duurzame oplossing voor je verlichtingsbehoeften.

Met zijn elegante rechthoekige vorm heeft deze werklamp een modern, functioneel ontwerp. Dankzij het compacte formaat is de lamp eenvoudig te installeren en te gebruiken in verschillende professionele toepassingen.

Deze hoofdlamp is uitgerust met geavanceerde technologieën om een krachtige helderheid en brede dekking te garanderen. Dankzij de hoge lichtsterkte en het grote bereik kun je een groot werkgebied effectief verlichten, wat de zichtbaarheid en veiligheid ten goede komt.

De stevige constructie van deze hoofdlamp is bestand tegen zware omstandigheden en schokken, waardoor duurzaamheid op lange termijn gegarandeerd is. Hij is ontworpen om trillingen, spatwater en stof te weerstaan, waardoor hij de perfecte keuze is voor gebruik in veeleisende omgevingen zoals bouwterreinen, off-road voertuigen, landbouwvoertuigen enzovoort.

De installatie van deze koplamp is snel en eenvoudig, dankzij de verstelbare beugel waarmee de lamp nauwkeurig kan worden gericht. Bovendien is de lamp compatibel met een reeks elektrische systemen, wat een grote flexibiliteit biedt voor integratie in een verscheidenheid aan voertuigen of apparatuur.

Kortom, de rechthoekige werklamp van WAS is een krachtige, duurzame en veelzijdige verlichtingsoplossing die voldoet aan je meest veeleisende professionele behoeften. Of je nu 's nachts, onder moeilijke omstandigheden of in veeleisende omgevingen werkt, deze koplamp zal je betrouwbare bondgenoot zijn bij het verlichten van je weg en het maximaliseren van je productiviteit.

PL1501W229

Gegevensblad

Marque
Was