Was vierkante werklamp 1770 lm met schakelaar

was werklamp met schakelaar

De werklamp heeft een vierkante vorm en een aan/uit-schakelaar

De vierkante Was werklamp heeft een lichtstroom van 1770 lumen

De werklamp heeft een vermogen van 14W

De afmetingen zijn:

  1. Lengte: 101mm
  2. Hoogte van de lamp: 147.5mm
  3. Diepte: 121mm

De lamp is ECE goedgekeurd

PL0684W81
€ 66,26
€ 66,26 € 54,76
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 66 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 66 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,66.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Was vierkante werk- en achteruitrijlamp 1770 lm met schakelaar

De vierkante werklamp met schakelaar van WAS is een robuust en veelzijdig stuk verlichting ontworpen voor gebruik in een verscheidenheid aan omgevingen. Deze koplamp is speciaal ontworpen voor bedrijfsvoertuigen zoals vrachtwagens, bouwmachines, landbouwvoertuigen, enz.

De werklamp heeft een sterke, duurzame vierkante behuizing die uitstekend bestand is tegen schokken en trillingen. Hij is gemaakt van hoogwaardige materialen om duurzaamheid en een lange levensduur onder zware gebruiksomstandigheden te garanderen.

De vierkante werklamp WAS is uitgerust met krachtige halogeenlampen die een helder, duidelijk licht geven en zorgen voor optimale zichtbaarheid in het donker of bij weinig licht. De lamp biedt ook een brede, gelijkmatige lichtbundel, wat ideaal is voor het verlichten van grote werkgebieden.

Dit apparaat is zo ontworpen dat het gemakkelijk op verschillende soorten steunen kan worden gemonteerd, zoals dakrails, beschermroosters of bumpers. De lamp is ook verstelbaar, zodat je de lichtbundel kunt afstemmen op je specifieke behoeften.

Kortom, de vierkante werklamp met schakelaar van WAS is een betrouwbare keuze voor degenen die behoefte hebben aan krachtige, langdurige verlichting op hun bedrijfsvoertuigen. Het solide ontwerp, de geïntegreerde schakelaar en de lichtprestaties maken het een praktisch en effectief apparaat voor diverse toepassingen.

PL0684W81

Gegevensblad

Lengte
101 mm
Achteruitrijlicht
geen
Theoretisch Lumen
1770LM
Diepte
121 mm
Hoogte met steun
147.5mm
Marque
Was

Dit vind je misschien ook leuk