Lazer Utility 25 maxx vierkante werklamp 45W heldere lens

lazer Utility 25 maxx werklamp met heldere lens

De Utility 25 maxx van Lazer is een uiterst veelzijdige werklamp die een superieure lichtopbrengst biedt gezien zijn compacte formaat. De werklamp is ontworpen om een constante en betrouwbare lichtopbrengst te leveren, perfect geschikt voor vele toepassingen en voertuigtypes zoals auto's, SUV's, vrachtwagens, landbouwmachines etc

De Lazer Utility 25 maxx werklamp heeft een lichtstroom van 4560 lumen met een verspreiding van 78 graden en een lichttemperatuur van 5000 Kelvin. Met een stroomverbruik van 45W zal de werklamp de scherpte en definitie van het voorliggende gebied maximaliseren zonder vermoeidheid te veroorzaken

Indrukwekkende lichtprestaties blijven behouden dankzij de hoge thermische geleidbaarheid van het "Matrix" koelsysteem

Afmetingen zijn:

  1. Lengte: 80mm
  2. Hoogte: 80mm
  3. Diepte: 56 mm

De lamp voldoet aan de ECE-goedkeuringsnormen

RL00U25-MAXX-B
€ 145,20
€ 145,20 € 120,00
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 145 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 145 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 1,45.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Lazer Utility 25 maxx vierkante 45W werklamp

De Utility 25 Maxx werklamp van Lazer is een hoogwaardig apparaat dat is ontworpen om optimale prestaties te leveren in de meest veeleisende omgevingen. De lamp is speciaal ontworpen voor professionele en industriële toepassingen en biedt een uitzonderlijke lichtopbrengst en duurzaamheid.

Met zijn robuuste, schokbestendige behuizing is de Utility 25 Maxx werklamp ontworpen om de zware omstandigheden van bouwplaatsen, ruw terrein en vijandige omgevingen te weerstaan. De lamp is bestand tegen trillingen, schokken en spatwater, zodat hij zelfs in de meest extreme situaties betrouwbaar blijft werken.

De Utility 25 Maxx werklamp is uitgerust met Lazer's nieuwste LED-technologie en biedt een indrukwekkende lichtopbrengst. De lamp produceert een krachtige, gelijkmatige lichtstraal die werkgebieden effectief verlicht, voor een beter zicht en een hogere productiviteit. Het uitgestraalde licht is van hoge kwaliteit, met een optimale kleurtemperatuur om vermoeidheid van de ogen te verminderen en het visuele comfort te verbeteren.

Het ontwerp van de Utility 25 Maxx werklamp is ook gericht op installatie- en gebruiksgemak. Hij wordt geleverd met een eenvoudig te verstellen montagebeugel, waardoor hij snel kan worden geïnstalleerd op verschillende soorten voertuigen en apparatuur. Hij is ook compatibel met verschillende elektrische systemen, waardoor hij gemakkelijk te integreren is in elk bestaand systeem.

Kortom, de Utility 25 Maxx werklamp van Lazer is een ideale keuze voor wie op zoek is naar een krachtige, betrouwbare en duurzame verlichtingsoplossing voor zijn professionele behoeften. Met zijn uitzonderlijke prestaties, weerstand tegen zware omstandigheden en installatiegemak is deze hoofdlamp klaar om te voldoen aan de meest veeleisende eisen van professionals in verschillende sectoren.

RL00U25-MAXX-B

Gegevensblad

IP
IP69K
Spanning
10/32V
Hauteur
80 mm
Breedte
80 mm
Lumen
4560lm
Lichtgevende afstand (1lux)
62m
Positie
Geen
Diepte
56 mm
type verbinding
DT
lensmaterialen
polycarbonaat
stroom
45W
aantal leds
4
Marque
Lazer