Kunststof beklede treeplank Mercedes X-Klasse 2017-...

Treeplank met kunststof coating voor Mercedes X-Klasse 2017-...

Inclusief roestvrijstalen bevestigingsset

Robuust tredeontwerp biedt weerstand tegen statische belasting van 115 kg

De trede met kunststof coating is verkrijgbaar in gepolijst of halfglanzend zwart

X-R17100-PR-01-I
new: Gepolijst
  • halfglanzend zwart
  • Gepolijst
€ 489,02
€ 489,02 € 404,15
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 489 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 489 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 4,89.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Kunststof voeteindebekleding Mercedes X-Klasse 2017-...

Welkom in de wereld van elegantie en functionaliteit voor uw Mercedes X-Klasse. Stel je een auto-accessoire voor dat stijl, nut en duurzaamheid combineert om je rijervaring te verbeteren. Dit met kunststof beklede opstapje is de perfecte belichaming van deze kenmerken.

Op het eerste gezicht heeft dit opstapje een elegant ontwerp dat naadloos aansluit bij de esthetiek van uw Mercedes X-Klasse. Het is vervaardigd met nauwgezette precisie en is ontworpen om perfect op uw auto aan te sluiten, waardoor een gestroomlijnde, verfijnde look ontstaat. De strakke lijnen en hoogwaardige afwerking geven uw X-Klasse een indrukwekkende uitstraling, of u nu geparkeerd staat of onderweg bent.

Maar dit opstapje is niet alleen een verfraaiing van het uiterlijk van uw auto, het biedt ook onmiskenbare praktische voordelen. De kunststof coating biedt optimale grip, zodat u veilig en comfortabel kunt in- en uitstappen. U kunt dus met een gerust hart in uw cabine stappen, wat voor weer het ook is.

Duurzaamheid is een belangrijke factor in het ontwerp van dit opstapje. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen en is bestand tegen de elementen, krassen en dagelijkse slijtage. U kunt erop vertrouwen dat dit opstapje jarenlang in perfecte staat blijft en de carrosserie van uw Mercedes X-Klasse beschermt tegen mogelijke krassen.

Ook de montage van dit opstapje is kinderspel. Het wordt geleverd met alle benodigde accessoires en gedetailleerde montage-instructies, zodat u het snel en eenvoudig kunt installeren. Er zijn geen speciale mechanische vaardigheden vereist en u kunt meteen van de voordelen genieten.

Kortom, dit met kunststof beklede opstapje is de perfecte aanvulling voor uw Mercedes X-klasse. Het biedt de perfecte balans tussen stijl, nut en duurzaamheid. U kunt erop vertrouwen dat hij het uiterlijk van uw auto verfraait, een gemakkelijke toegang tot uw cabine biedt en deze beschermt tegen mogelijke schade. Mis de kans niet om dat vleugje elegantie en functionaliteit toe te voegen aan uw Mercedes X-Klasse.

X-R17100-PR-01-I

Gegevensblad

Model
Mercedes X-Klasse
Type opstap Voeten
met plastic coating