Type 5 markeringslicht Volvo FH 2012+ warm wit

Ledstralers vervangen het originele witte

Het positielicht wordt hoog op het dak gemonteerd van de Volvo FH Gobetrotter en Globetrotter XL vanaf 2012 met grootlichtspots

Verkocht in verpakkingen van twee zenders

Het licht is warm wit

A240770WW
€ 29,31
€ 29,31 € 24,22
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 29 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 29 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,29.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Type 5 topmarkeringslicht Volvo FH 2012+ warm wit

Een type 5 topmarkeringslicht voor Volvo-trucks is ontworpen voor optimale zichtbaarheid en meer veiligheid op de weg. De warmwitte kleur is zorgvuldig gekozen om duidelijke signalering te garanderen, zelfs bij weinig licht of slecht zicht. Het ergonomische en aerodynamische ontwerp van deze sluitverlichting past harmonieus bij de algehele esthetiek van de Volvo-truck en voegt een vleugje moderniteit en functionaliteit toe.

Deze markeringsverlichting is gemaakt van hoogwaardige materialen en is ontworpen om bestand te zijn tegen zware omgevingsomstandigheden en biedt uitzonderlijke duurzaamheid en betrouwbaarheid. De geavanceerde technologie garandeert een lange levensduur en optimale prestaties, waardoor het een ideale keuze is voor wegprofessionals die betrouwbare, hoogwaardige apparatuur eisen.

Dankzij het installatiegemak en de compatibiliteit met specifieke Volvo-truckmodellen biedt deze warmwitte Type 5-topmarkeringslamp een praktische oplossing om de zichtbaarheid en veiligheid van het voertuig te verbeteren, terwijl ze voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen in de auto-industrie.

A240770WW

Gegevensblad

Couleur
Wit
année
2012+
2020+
2021+