Vision X Value Line ronde werklamp 4 led 12w

Vision X Value Line ronde LED werklamp

Deze werklamp heeft 4 LED's van elk 3W

De Vision X Value Line werklamp heeft een lichtstroom van 1.081lm en een lichttemperatuur van 6000K

De afmetingen van de Vision X 12W ronde werklamp zijn:

  1. lengte: 70mm
  2. Hoogte: 91mm
  3. Diepte: 40 mm.

De werklamp is goedgekeurd voor EMC CISPR klasse 3

PL0440R
€ 41,93
€ 41,93 € 34,65
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 41 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 41 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,41.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Vision X Value Line ronde werklamp 4 led 12w

De ronde Value Line-werklamp van Vision X is een ideale verlichtingsoplossing voor professionals die op zoek zijn naar een praktisch, krachtig ontwerp. Dankzij de beugel met één bout kan de lamp eenvoudig aan de vereisten worden aangepast. De hoogwaardige constructie en de betrouwbare onderdelen zorgen ervoor dat de lamp bestand is tegen trillingen, waardoor het een verstandige keuze is voor veeleisende omgevingen.

De Value Line van Vision X biedt ook een ingebouwde bescherming tegen polariteitsfouten, waardoor de kans op schade door verkeerde installatie minimaal is. Deze voorziening is bijzonder nuttig om onverwachte ongelukken te voorkomen en biedt extra veiligheid.

De veelzijdige en aanpasbare Value Line-werklamp van Vision X is een verstandige keuze voor wie op zoek is naar een veelzijdige oplossing.

Aan de andere kant is de ronde werklamp van Vision X een uitstekende optie voor professionals die een krachtige werklamp van hoge kwaliteit nodig hebben. De lamp biedt een intense helderheid voor maximale veiligheid tijdens het werk en is dankzij het compacte ontwerp eenvoudig te installeren.

Kortom, als je op zoek bent naar een betrouwbare, krachtige werklamp, dan is de ronde Value Line werklamp van Vision X een uitstekende keuze. De Value Line-reeks van Vision X voldoet perfect aan je behoeften. Maak de keuze die het beste bij uw activiteit past om uw productiviteit te optimaliseren en in de best mogelijke omstandigheden te werken.

PL0440R

Gegevensblad

IP
IP67
Spanning
9-32V
Hauteur
70 mm
Lengte
91 mm
Breedte
40 mm
Lumen
1081lm
Theoretisch Lumen
1544lm
Mate van lichtstraal
40°
Vorm
Rond
Gekleurde lens
Clair
type verbinding
kabel
materiële ondersteuning
polycarbonaat
lensmaterialen
polycarbonaat
stroom
12W
Revêtement
6000
Marque
Visie X

Dit vind je misschien ook leuk

Klanten die dit product kochten, kochten ook: