Vision X ronde Value lijn werklamp 6 LED 30W

Value Line 30W ronde LED werklamp van Vision X
Deze ronde werklamp van Vision X heeft 6 LED's van elk 5W

De Vision X Value Line werklamp heeft een lichtstroom van 2218lm en een temperatuur van 6000K

De afmetingen van de Vision X ronde werklamp zijn:

Lengte: 110mm

Hoogte: 131mm

Diepte: 59 mm.

De werklamp is EMC-goedgekeurd (CISPR-klasse 3)

PL0640R
€ 71,39
€ 71,39 € 59,00
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 71 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 71 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,71.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Vision X Value line ronde werklamp 6 Led 30W

De Vision X ronde Value Line werklampserie biedt een uitzonderlijke lichtopbrengst in een functioneel ontwerp dat eenvoudig kan worden aangepast aan de beugel met één bout. De hoogwaardige constructie en onderdelen van de Vision X ronde werklamp zijn bestand tegen trillingen.

De Vision X Value Line werklamp heeft een ingebouwde beveiliging tegen polariteitsfouten, waardoor hij minder kwetsbaar is voor schade als gevolg van onjuiste installatie. Deze voorziening is vooral handig om onbedoelde ongelukken te voorkomen.

De Value Line-werklamp van Vision X is dankzij zijn grote veelzijdigheid ontworpen voor een breed scala aan commerciële toepassingen.

De Duralux ronde werklamp van Vision X staat bekend om zijn uitzonderlijke kwaliteit en intense lichtopbrengst, waardoor u verzekerd bent van maximale veiligheid tijdens het uitvoeren van uw werkzaamheden. Bovendien is hij dankzij zijn compacte ontwerp gemakkelijk te installeren. Kortom, als je op zoek bent naar een betrouwbare, krachtige werklamp, dan is de Vision X werklamp een verstandige keuze.

Aan de andere kant, als je op zoek bent naar een ronde werklamp die optimale helderheid en meer efficiëntie biedt, is de Vision X Value Line misschien precies wat je zoekt. Kies deze optie om je productiviteit te verhogen en onder de best mogelijke omstandigheden te werken.

PL0640R

Gegevensblad

IP
IP67
Couleur
Wit
Spanning
9-32V
Hauteur
131 mm
Lengte
110 mm
Lumen
2218lm
Theoretisch Lumen
3168lm
Mate van lichtstraal
40°
Diepte
59 mm
Vorm
Rond
Hoogte met steun
131 mm
type verbinding
kabel
e goedgekeurd
geen
stroom

30W
Revêtement
6000
Marque
Visie X

Dit vind je misschien ook leuk