Vision X Value Line vierkante werklamp 5 led 20W

Vision X vierkante werklamp Value Line 5 led 20W

De Vision X werklamp uit de Value Line-reeks is een praktische, energiezuinige optie voor wie op zoek is naar verlichting van hoge kwaliteit. De lamp heeft een vermogen van 20 W en is uitgerust met LED-technologie, die een hoge helderheid biedt terwijl hij weinig energie verbruikt. Bovendien is dit armatuur met een levensduur van meer dan 50.000 uur ontworpen voor langdurig gebruik, waardoor de lamp minder vaak hoeft te worden vervangen en er wordt bespaard op onderhoudskosten op de lange termijn.

De behuizing van de Vision X Value Line werklamp is gemaakt van hoogwaardig aluminium en biedt solide bescherming tegen schokken en trillingen. De kras- en corrosiebestendige zwarte poedercoating maakt de lamp ideaal voor ruwe en veeleisende omgevingen.

Bovendien is de Vision X Value Line werklamp uitgerust met Vision X's gepatenteerde Prime Drive technologie, die een efficiënt energiebeheer mogelijk maakt en zorgt voor optimale LED-prestaties. Deze technologie regelt ook de interne temperatuur van de projector, wat resulteert in een langere levensduur en maximale prestaties.

Bovendien is deze koplamp eenvoudig te installeren dankzij de verstelbare montagebeugel, die compatibel is met een breed scala aan voertuigen en toepassingen. Dit maakt hem perfect voor gebruik op vrachtwagens, tractoren, off-road voertuigen en andere werkapparatuur.

Tot slot is de Value Line werklamp van Vision X met zijn slanke, moderne ontwerp een esthetisch aantrekkelijke optie voor wie op zoek is naar kwaliteitsverlichting voor zijn projecten. Met zijn duurzame prestaties en geavanceerde technologie biedt hij jarenlang betrouwbare en effectieve verlichting.

PL0540S
€ 53,24
€ 53,24 € 44,00
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 53 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 53 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,53.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Vision X Value Line 20W vierkante werklamp

deze Value Line werklamp van Vision X heeft 5 LED's van elk 4W

De lichtstroom van de Value lane vierkante werklamp is 1643lmlm en de lichttemperatuur is 6000K

Afmetingen van de vierkante werklamp

  1. lengte: 110mm
  2. Hoogte: 131 mm
  3. diepte: 59 mm.

De lamp is goedgekeurd voor EMC CISPR 25 klasse 3

PL0540S

Gegevensblad

IP
IP67
Spanning
9-32V
Lengte
110 mm
Lumen
1643lm
Theoretisch Lumen
2294lm
Mate van lichtstraal
40°
Diepte
42 mm
Vorm
Vierkant
Hoogte met steun
131 mm
Gekleurde lens
Clair
type verbinding
kabel
materiële ondersteuning
aluminium
lensmaterialen
polycarbonaat
e goedgekeurd
geen
stroom
20W
Revêtement
6000
Marque
Visie X

Dit vind je misschien ook leuk