Vignal Compacte vierkante werklamp van 1000LM

Compacte vierkante LED werklamp van het merk Vignal

De werklamp heeft een lichtstroom van 1000 lumen en een lichttemperatuur van 6000 Kelvin

Dankzij het vierkante ontwerp past deze werklamp gemakkelijk op verschillende soorten voertuigen en apparatuur. De robuuste, slagvaste behuizing zorgt voor een uitzonderlijke duurzaamheid, waardoor de lamp bestand is tegen de meest veeleisende omstandigheden

Dankzij de hoge lichtopbrengst van 1000 lumen zorgt deze werklamp voor maximale zichtbaarheid, waardoor de veiligheid en efficiëntie van de werkzaamheden worden verbeterd, zelfs in de donkerste omgevingen.

De koplamp is ADR goedgekeurd

PL14850D
€ 54,44
€ 54,44 € 44,99
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 54 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 54 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,54.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Vignal Compacte vierkante werklamp met 1000 lumen

De 1000 lumen vierkante LED werklamp van Vignal is een armatuur met hoge prestaties, ontworpen om te voldoen aan de meest veeleisende professionele behoeften. Dankzij de nieuwste LED-technologie biedt deze werklamp een uitzonderlijke helderheid van 1000 lumen, waardoor optimale zichtbaarheid wordt gegarandeerd, zelfs in de donkerste omstandigheden.

Dankzij het compacte vierkante ontwerp is deze werklamp eenvoudig te installeren op verschillende soorten voertuigen, of het nu gaat om vrachtwagens, landbouwmachines of andere werkapparatuur. Dankzij het compacte formaat past de lamp gemakkelijk in verschillende krappe ruimtes zonder dat dit ten koste gaat van de verlichtingskracht.

De geavanceerde LED-technologie zorgt voor maximale energie-efficiëntie, wat een lager energieverbruik en een langere levensduur van de lamp betekent. Hierdoor biedt de vierkante LED werklamp van 1000 lumen van Vignal betrouwbare, langdurige prestaties, waardoor het een ideale keuze is voor professionals die op zoek zijn naar krachtige, zuinige verlichting.

Bovendien is deze werklamp ontworpen om de zwaarste omstandigheden te weerstaan. Hij heeft een robuuste, schokbestendige constructie en IP-bescherming tegen het binnendringen van water en stof. Dit betekent dat hij met vertrouwen kan worden gebruikt in veeleisende werkomgevingen, zoals bouwplaatsen, boerderijen en mijnen.

Kortom, de 1000 lumen vierkante LED werklamp van Vignal combineert uitzonderlijke verlichtingskracht, hoge energie-efficiëntie en weerstand tegen zware omstandigheden. Het is het ideale gereedschap voor professionals die op zoek zijn naar betrouwbare verlichting met hoge prestaties en tegelijkertijd hun energieverbruik willen verlagen.

PL14850D

Gegevensblad

IP
IP 68
IP69K
Spanning
12/24V
Hauteur
97 mm
Breedte
102 mm
Lumen
1000lm
Diepte
63 mm
Vorm
Vierkant
type verbinding
DT2
aDR goedgekeurd
ja
Type balk
Overstroming
Revêtement
6000

Klanten die dit product kochten, kochten ook: