• Alleen online

Basic Led vierkante werklamp 24W

Basic Led vierkante werklamp 24W

De vierkante LED werklamp is het toonbeeld van moderne techniek en optimale efficiëntie. Met zijn elegante vierkante ontwerp belichaamt hij de kracht en robuustheid die nodig is om de meest veeleisende omgevingen aan te pakken. Uitgerust met negen krachtige LED-chips biedt deze koplamp een uitzonderlijke helderheid en ongeëvenaarde helderheid, waardoor een maximale zichtbaarheid in de meest veeleisende werksituaties wordt gegarandeerd.

De behuizing van de hoofdlamp is gemaakt van materialen van topkwaliteit, wat zorgt voor een superieure weerstand tegen schokken, trillingen en de elementen, waardoor het een betrouwbare bondgenoot is in de zwaarste werkomgevingen. De stevige, duurzame structuur is ontworpen om de zwaarste omstandigheden te weerstaan en biedt duurzaamheid op lange termijn zonder afbreuk te doen aan de lichtprestaties.

Dankzij het energiezuinige ontwerp en de lange levensduur biedt deze vierkante LED werklamp een uitzonderlijke energie-efficiëntie, waardoor het energieverbruik wordt verlaagd terwijl een betrouwbare, constante helderheid wordt geleverd. Dankzij de veelzijdigheid kan de lamp eenvoudig op verschillende oppervlakken worden geïnstalleerd, waardoor een verlichtingsoplossing wordt geboden die is afgestemd op de specifieke behoeften van diverse industriële en commerciële toepassingen.

Of hij nu wordt gebruikt op bouwterreinen, in terreinvoertuigen of in veeleisende industriële omgevingen, deze vierkante LED werklamp belichaamt de perfecte combinatie van kracht, duurzaamheid en efficiëntie en biedt een betrouwbare, krachtige verlichtingsoplossing die voldoet aan de meest veeleisende behoeften van professionals en buitenliefhebbers.

PL0077L
€ 13,73
€ 13,73 € 11,35
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 13 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 13 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,13.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

24W vierkante werklamp uit onze Basic serie

De koplamp heeft 9 LED's met een lichtstroom van 1430 lumen

Afmetingen: 119x65x148 mm

Alleen verkrijgbaar op onze website

PL0077L

Gegevensblad

Spanning
12/24V
Hauteur
128 mm
Lengte
108 mm
Lumen
1400
Diepte
48 mm
stroom
24W

Klanten die dit product kochten, kochten ook: