• Alleen online

Basis Led werklamp kubus duo

Basis Led werklamp cube duo

De cube werklamp is een veelzijdig en krachtig verlichtingsapparaat dat is ontworpen om te voldoen aan de veeleisende behoeften van een verscheidenheid aan industrieën. Met zijn geavanceerde LED-technologie biedt hij een uitzonderlijke helderheid terwijl hij minder energie verbruikt, waardoor het een kosteneffectieve en duurzame oplossing is. Het compacte, robuuste ontwerp maakt hem ideaal voor zware werkomgevingen en is bestand tegen schokken, trillingen en de elementen.

Met zijn duurzame, slijtvaste constructie is deze kubus werklamp ideaal voor vrachtwagens, off-road voertuigen en zwaar materieel, en biedt superieure zichtbaarheid bij weinig licht of slecht zicht. De verstelbare hoek en de mogelijkheid om te draaien zorgen voor precieze gerichte verlichting en bieden een grote flexibiliteit in het gebruik in verschillende werksituaties.

Deze kubusvormige werklamp is eenvoudig te installeren en te gebruiken en vormt een essentiële aanvulling op elke professionele uitrusting die een betrouwbare, krachtige lichtbron nodig heeft. Of er nu 's nachts, in de bouw of op uitdagende locaties wordt gewerkt, deze werklamp zorgt voor optimale zichtbaarheid om de productiviteit te verbeteren en de werkzaamheden veilig te houden.

Met zijn uitzonderlijke duurzaamheid en betrouwbare prestaties is deze kubuswerklamp de ideale accessoire voor elke professional die een robuuste, efficiënte en duurzame lichtbron nodig heeft om een reeks veeleisende taken effectief uit te voeren, dag en nacht.

PL0061L
€ 85,67
€ 85,67 € 70,80
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 85 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 85 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,85.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

PL0061L

Gegevensblad

Spanning
12/24V
Hauteur
76 mm
Lengte
99 mm
Lumen
2760lm
Diepte
83 mm
stroom
45W

Klanten die dit product kochten, kochten ook: