Werklamp Dark Knight Fortex 40W Oranje

Strands Donkere Ridder Fortex Werklamp 40W Oranje

De Strands Dark Knight Fortex werklamp is een krachtige en veelzijdige verlichtingsoplossing ontworpen om te voldoen aan de veeleisende behoeften van professionele werkomgevingen. Met zijn geavanceerde technologie en robuuste constructie is deze werklamp een betrouwbare metgezel voor taken die een optimale verlichting vereisen.

De Dark Knight Fortex schittert letterlijk met zijn uitzonderlijke helderheid en biedt een indrukwekkende lichtintensiteit om zelfs de donkerste werkplekken effectief te verlichten. Het innovatieve ontwerp bevat krachtige LED's die een helder, wit licht garanderen, schaduwen minimaliseren en uitzonderlijke zichtbaarheid bieden.

Het ergonomische ontwerp van deze werklamp maakt het een ideale keuze voor professionals die veel onderweg zijn. Dankzij het lichte, compacte ontwerp kan hij gemakkelijk op het hoofd of op de helm worden bevestigd, zodat de handen vrij zijn om verder te gaan met het werk. Bovendien zorgt de verstelbare band voor een comfortabele pasvorm voor langdurig gebruik zonder vermoeidheid.

Duurzaamheid is een belangrijk kenmerk van de Dark Knight Fortex. Hij is gemaakt van hoogwaardige materialen en is bestand tegen schokken, trillingen en zware weersomstandigheden, waardoor hij zelfs in de meest veeleisende omgevingen een betrouwbaar hulpmiddel is. Bovendien garandeert de duurzame batterij een ononderbroken gebruik, waardoor het een ideale keuze is voor langdurige projecten.

Kortom, de Strands Dark Knight Fortex werklamp is het toppunt van prestaties en betrouwbaarheid. Of het nu voor bouwwerkzaamheden, industrieel onderhoud of buitenactiviteiten is, deze werklamp biedt uitzonderlijke helderheid, robuuste duurzaamheid en optimaal gebruikscomfort, waardoor het een essentieel hulpmiddel is voor elke professional die op zoek is naar verlichting van de beste kwaliteit.

PL809256
€ 114,95
€ 114,95 € 95,00
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 114 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 114 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 1,14.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

PL809256

Gegevensblad

IP
IP 68
Couleur
Wit
Surface
Zwart
Kleur positie
Oranje
Spanning
9-36V
Certificering
CEE R10
Hauteur
80 mm
Lengte
85 mm
Lumen
3210lm
Lichtgevende afstand (1lux)
52m
Positie
Ja
Theoretisch Lumen
3900lm
Diepte
65 mm
Vorm
Vierkant
Hoogte met steun
81.5mm
type verbinding
kabel
Kabellengte (mm)
500
materiële ondersteuning
roestvrij staal
lensmaterialen
polycarbonaat
e goedgekeurd
geen
aDR goedgekeurd
geen
Marque
Strengen