Mitsubishi Outlander Voetplank met plastic coating 2018-2021

Kunststof beklede treeplank voor Mitsubishi Outlander 2018-2021

Inclusief roestvrijstalen bevestigingsset

Robuust tredeontwerp biedt 115 kg weerstand tegen statische belasting

De kunststof gecoate trede is verkrijgbaar in gepolijst of halfglanzend zwart

OT-R1870-PR-02
new: Gepolijst
  • halfglanzend zwart
  • Gepolijst
€ 458,77
€ 458,77 € 379,15
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 458 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 458 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 4,58.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Mitsubishi Outlander opstap met kunststof bekleding 2018-2021

Deze op maat gemaakte treeplank voor de Mitsubishi Outlander biedt de perfecte combinatie van stijl, functionaliteit en duurzaamheid. Deze treeplank, die met veel aandacht voor detail is vervaardigd, is ontworpen om naadloos aan te sluiten bij de esthetiek van uw auto en tegelijkertijd het dagelijkse gebruiksgemak te vergroten.

De hoogwaardige kunststof coating voegt een extra beschermingslaag toe aan je voertuig, zodat het beschermd is tegen krassen, steenslag en mogelijke schade door het weer. Deze kunststof coating is niet alleen slijtvast, maar biedt ook een stevige grip, waardoor het risico op uitglijden wordt verminderd, zowel bij nat weer als bij het in- en uitstappen.

De installatie van dit opstapje is kinderspel, want het past perfect in de bestaande bevestigingspunten van uw Mitsubishi Outlander. Er zijn geen grote aanpassingen aan uw voertuig nodig. De hoogwaardige materialen die gebruikt zijn bij de productie van deze treeplank garanderen een lange levensduur en weerstand tegen de elementen, waardoor een langdurig gebruik gegarandeerd is.

Of u nu een avonturier bent die op zoek is naar gemakkelijke toegang tot uw terreinwagen of een stadsrijder die een vleugje stijl wil toevoegen aan uw Mitsubishi Outlander , deze met kunststof beklede treeplank is een veelzijdige en functionele toevoeging aan uw voertuig. Het biedt gemakkelijke toegang tot het interieur van de auto terwijl het uw deuren beschermt tegen mogelijke schade.

Kies voor kwaliteit, stijl en functionaliteit door uw Mitsubishi Outlander uit te rusten met dit opstapje met kunststof bekleding. Het zal niet alleen het uiterlijk van uw auto verfraaien, maar ook een waardevolle beschermingslaag toevoegen om ervoor te zorgen dat uw Mitsubishi Outlander in topconditie blijft, waar u hem ook naartoe brengt. Kies voor kwaliteit en functionaliteit voor uw Mitsubishi Outlander.

OT-R1870-PR-02

Gegevensblad

Model
Mitsubishi Outlander
Type opstap Voeten
met plastic coating