Isuzu D-Max 2020 met kunststof beklede voet...

Voeten met kunststof coating voor Isuzu D-Max 2020-...

Inclusief bevestigingsset van roestvrij staal

Robuust tredeontwerp zorgt voor 115 kg weerstand tegen statische belasting

De opstap met kunststof coating is verkrijgbaar in gepolijst of halfglanzend zwart

D-MAX-R2070-PR-02-I
new: Gepolijst
  • halfglanzend zwart
  • Gepolijst
€ 489,02
€ 489,02 € 404,15
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 489 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 489 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 4,89.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Isuzu D-Max 2020-... Opstap met kunststof coating

Ontdek zijtreden van hoge kwaliteit, speciaal ontworpen voor je Isuzu D-Max. Niet alleen verfraaien deze treeplanken de esthetiek van je voertuig, ze bieden ook praktische functionaliteit door de toegang tot het interieur van je pick-up te vergemakkelijken. Deze treeplanken zijn gemaakt van duurzaam kunststof en zijn ontworpen om de elementen te trotseren en een lange levensduur te bieden.

De antisliplaag op deze treeplanken zorgt voor een stevige grip, zelfs in natte of modderige omstandigheden, zodat je veilig blijft. De installatie is eenvoudig en maakt gebruik van de originele bevestigingspunten van je auto voor een nauwkeurige pasvorm. Bovendien zijn deze treeplanken ontworpen om de esthetiek van uw Isuzu D-Max aan te vullen en tegelijkertijd uitzonderlijke functionaliteit te bieden.

Of u nu op zoek bent naar een praktische manier om in uw auto te stappen of gewoon een vleugje elegantie wilt toevoegen aan uw Isuzu D-Max, deze met kunststof beklede treeplanken zijn een uitstekende keuze. Ze combineren stijl en functionaliteit om te voldoen aan uw dagelijkse rijbehoeften.

D-MAX-R2070-PR-02-I

Gegevensblad

Model
Isuzu D-Max
Type opstap Voeten
met plastic coating