Voetplaat met kunststof bekleding Opel Vivaro 2014-2019

Treeplank met kunststof coating voor Opel Vivaro 2014-2019

Inclusief roestvrijstalen bevestigingsset

Robuust tredeontwerp biedt 115 kg weerstand tegen statische belasting

De opstap is verkrijgbaar in gepolijst of halfglanzend zwart

Let op: er geldt een meerprijs voor dubbelzijdige schuifdeuren

RON-R1470-PR-02-LWB-P-D
new: Gepolijst
  • halfglanzend zwart
  • Gepolijst
new: oui
  • oui
  • geen
€ 537,24
€ 537,24 € 444,00
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 537 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 537 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 5,37.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Opstap met kunststof coating Opel Vivaro 2014-2019

Het opstapje met kunststof coating voor de Opel Vivaro is een zeer functioneel en esthetisch mooi autoaccessoire. Dit opstapje is speciaal ontworpen om aan de behoeften van Opel Vivaro-eigenaren te voldoen door de toegankelijkheid en het uiterlijk van hun voertuig te verbeteren.

Het opstapje is gemaakt van hoogwaardige materialen, met een duurzame kunststof coating die bestand is tegen weersinvloeden en schade door dagelijks gebruik. De kunststof coating biedt een stevige grip en voegt tegelijkertijd een modern esthetisch tintje toe aan je auto.

De installatie van dit opstapje is eenvoudig en past naadloos bij de esthetiek van de Opel Vivaro. Het biedt handige en veilige toegang tot het interieur van de auto, waardoor het voor bestuurders en passagiers veel gemakkelijker wordt om in en uit te stappen.

Bovendien helpt dit opstapje de onderkant van uw auto te beschermen tegen mogelijke schade door steenslag, terwijl het de algehele uitstraling verbetert.

Al met al is het met kunststof beklede opstapje van de Opel Vivaro een onmisbaar accessoire om het gemak, de veiligheid en de esthetiek van uw auto te verbeteren, en tegelijkertijd een uitzonderlijke duurzaamheid voor langdurig gebruik te garanderen.

RON-R1470-PR-02-LWB-P-D

Gegevensblad

Model
Opel Vivaro
Type opstap Voeten
met plastic coating