Opel Vivaro Profiel Stap 2014-2019

Geprofileerde treeplank voor Opel Vivaro 2014-2019

Inclusief bevestigingsset van roestvrij staal

Robuust tredeontwerp zorgt voor 115 kg weerstand tegen statische belasting

De geprofileerde trede is verkrijgbaar in gepolijst of halfglanzend zwart

RON-R1476-PR-01-LWB-P-D
new: Gepolijst
  • halfglanzend zwart
  • Gepolijst
new: oui
  • oui
  • geen
€ 600,56
€ 600,56 € 496,33
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 600 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 600 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 6,00.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Opel Vivaro Geprofileerde Zijtreden 2014-2019

Geprofileerde treeplanken die speciaal zijn ontworpen voor de Opel Vivaro bieden een elegante en functionele oplossing voor gemakkelijke toegang tot uw voertuig en voegen tegelijkertijd een vleugje stijl toe. Deze op maat gemaakte treeplanken passen perfect bij uw Opel Vivaro en zijn ontworpen om naadloos aan te sluiten bij de esthetiek van uw auto.

Hun lage, gestroomlijnde profiel verfraait niet alleen het uiterlijk van uw Opel Vivaro, maar biedt ook ongeëvenaard praktisch nut. Als u in uw auto stapt, profiteert u van een onschatbare hulp voor moeiteloze toegang tot de cabine. Deze treden hebben een antislipoppervlak, zodat je zelfs bij nat weer een goede grip hebt.

Gemaakt van hoogwaardige materialen, zijn deze voorgevormde treden ontworpen om de elementen te weerstaan en bieden ze een uitzonderlijke duurzaamheid onder alle omstandigheden. Ze zijn ook zo ontworpen dat ze gemakkelijk te onderhouden zijn, zodat ze jarenlang in perfecte esthetische staat blijven.

Of je nu de toegankelijkheid van je Opel Vivaro wilt verbeteren of een vleugje verfijning aan het exterieur wilt toevoegen, deze geprofileerde zijtreden zijn een ideale keuze. De montage is eenvoudig dankzij het op maat gemaakte ontwerp, dat zorgt voor een nauwkeurige pasvorm zonder dat er grote aanpassingen aan je voertuig nodig zijn. Al met al zijn deze geprofileerde zijtreden een praktische en stijlvolle oplossing om je rijervaring met de Opel Vivaro te verbeteren.

RON-R1476-PR-01-LWB-P-D

Gegevensblad

Model
Opel Vivaro
Type opstap Voeten
Profiel