Kunststof beklede voetplaat Opel Movano 2019-...

Kunststof gecoate treeplank voor Opel Movano 2019-....

Inclusief roestvrijstalen bevestigingsset

Robuust tredeontwerp zorgt voor 115 kg weerstand tegen statische belasting

De opstap is verkrijgbaar in gepolijst of halfglanzend zwart

Let op: er geldt een meerprijs voor dubbelzijdige schuifdeuren

MOVANO-R1970-PR-02-L3-P-D
new: Gepolijst
  • halfglanzend zwart
  • Gepolijst
new: oui
  • oui
  • geen
€ 625,42
€ 625,42 € 516,88
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 625 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 625 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 6,25.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Opstap met kunststof bekleding Opel Movano 2019-...

Het opstapje met kunststof bekleding voor de 2019 Opel Movano is een zeer functioneel en esthetisch mooi autoaccessoire. Dit opstapje is speciaal ontworpen om aan de behoeften van Opel Movano-eigenaren te voldoen door de toegankelijkheid en het uiterlijk van hun voertuig te verbeteren.

Het opstapje is gemaakt van hoogwaardige materialen, met een duurzame kunststof coating die bestand is tegen weersinvloeden en schade door dagelijks gebruik. De kunststof coating biedt een stevige grip en voegt tegelijkertijd een modern esthetisch tintje toe aan je auto.

De installatie van het opstapje is eenvoudig en past naadloos bij de esthetiek van de Opel Movano. Het biedt handige en veilige toegang tot het interieur van de auto, waardoor het voor bestuurders en passagiers veel gemakkelijker wordt om in en uit te stappen.

Bovendien helpt dit opstapje de onderkant van uw auto te beschermen tegen mogelijke schade door steenslag, terwijl het de algehele uitstraling verbetert.

Al met al is het met kunststof beklede opstapje voor de 2019 Opel Movano een onmisbaar accessoire om het gemak, de veiligheid en de esthetiek van je auto te verbeteren, en tegelijkertijd een uitzonderlijke duurzaamheid voor langdurig gebruik te garanderen.

MOVANO-R1970-PR-02-L3-P-D

Gegevensblad

Model
Opel Movano
Type opstap Voeten
met plastic coating