Ford Transit Custom Opstapkruk 2012-2018

Geprofileerde treeplank voor Ford Transit Custom 2012-2018

Inclusief roestvrijstalen bevestigingsset

Robuust tredeontwerp biedt weerstand tegen statische belasting van 115 kg

De trede is verkrijgbaar in gepolijst of halfglanzend zwart

Let op: er geldt een meerprijs voor dubbelzijdige schuifdeuren

CUSTOM-R1276-PR-01-L2-A
new: Gepolijst
  • halfglanzend zwart
  • Gepolijst
new: oui
  • oui
  • geen
€ 615,91
€ 615,91 € 509,02
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 615 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 615 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 6,15.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Geprofileerd opstapje Ford Transit Custom 2012-2018

Ontdek het geprofileerde opstapje speciaal ontworpen voor de Ford Transit Custom, beschikbaar op onze website. Dit opstapje combineert op slimme wijze bruikbaarheid en esthetiek om effectief te reageren op de uitdagingen bij het in- en uitstappen van uw voertuig. Het is gemaakt van sterke, duurzame materialen en is ontworpen om de eisen van het dagelijks gebruik te weerstaan, terwijl het een verfijnd accent toevoegt aan je Ford Transit Custom.

Het gestroomlijnde ontwerp sluit naadloos aan bij de lijnen van het voertuig en zorgt voor een coherente en elegante esthetiek. Dit opstapje is niet alleen een visuele verrijking voor je Ford Transit Custom, maar biedt ook een antislipoppervlak voor veilig gebruik in alle weersomstandigheden. Of je nu bij het voertuig moet komen, bagage moet inladen of aan een andere eis moet voldoen, deze opstap biedt een stabiel en betrouwbaar platform.

De installatie van dit geprofileerde opstapje is eenvoudig en probleemloos, zodat je zo min mogelijk tijd nodig hebt om van de voordelen te genieten. Het wordt stevig aan het chassis van het voertuig bevestigd, waardoor duurzaamheid op lange termijn gegarandeerd is zonder de integriteit van je Ford Transit Custom aan te tasten.

Kortom, het voorgevormde opstapje voor de Ford Transit Custom is zowel een functionele als esthetische toevoeging die de toegankelijkheid van uw voertuig optimaliseert en het algehele uiterlijk verfraait. Dankzij de robuuste constructie en het zorgvuldige ontwerp is dit opstapje een verstandige keuze voor eigenaars van een Ford Transit Custom die praktisch en elegant willen combineren.

CUSTOM-R1276-PR-01-L2-A

Gegevensblad

Model
Ford Transit Custom
Type opstap Voeten
Profiel