Ford Ranger Geribbelde Voetplaat 2012-2016-2019-2022

Voetplaat met geribbelde platen voor Ford Ranger van 2012-2016-2019-2022

Inclusief roestvrijstalen bevestigingsset

Robuust tredeontwerp biedt 115 kg weerstand tegen statische belasting

De treeplank met geribbelde platen is verkrijgbaar in gepolijst of halfglanzend zwart

R12-R1285-PR
new: Gepolijst
  • halfglanzend zwart
  • Gepolijst
€ 637,91
€ 637,91 € 527,20
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 637 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 637 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 6,37.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Ford Ranger Geribbelde Kickplate 2012-2016-2019-2022

Ontdek het essentiële autoaccessoire voor moderne avonturiers en off-road liefhebbers. Dit op maat gemaakte stuk, speciaal ontworpen voor de bestelwagens uit de Ranger-serie, combineert vorm en functie tot een praktische en stijlvolle opstap- en afstapoplossing.

Dit opstapje met geribbelde plaat, dat met nauwgezette precisie is vervaardigd, biedt veel meer dan alleen praktische voordelen. Het robuuste, geraffineerde ontwerp past perfect bij de esthetiek van uw voertuig en geeft het een dynamische uitstraling terwijl het optimale bruikbaarheid garandeert.

Het hoogwaardige materiaal dat voor de productie is gebruikt, garandeert een onfeilbare duurzaamheid en is bestand tegen weersinvloeden, krassen en mogelijke vervorming. Strategisch geplaatste ribbels op het tredeoppervlak verbeteren niet alleen de grip, maar voegen ook een intrigerende visuele dimensie toe die de avontuurlijke geest van uw voertuig weerspiegelt.

Het ergonomische ontwerp houdt rekening met de optimale hoogte voor gemakkelijk in- en uitstappen, of het nu op stedelijk of wild terrein is. Of u nu door een drukke stedelijke omgeving navigeert of zich op ruwe wegen waagt, dit opstapje wordt een natuurlijk verlengstuk van uw Ford Ranger en vereenvoudigt elke stap van uw reis.

Installatie is kinderspel, dankzij de perfecte compatibiliteit met de bestaande bevestigingspunten van je voertuig. Er zijn geen ingewikkelde aanpassingen of geavanceerde technische vaardigheden nodig. In slechts een paar eenvoudige stappen kun je deze functionele metgezel aan je bestelwagen toevoegen, klaar om alles aan te kunnen wat de weg je te bieden heeft.

Kortom, deze treeplank met geribbelde plaat belichaamt de balans tussen stijl en nut. Het verandert je Ford Ranger in een opvallende, high-performance auto, klaar om de straten van de stad en de wildernis te bedwingen met ongeëvenaard gemak. Haal dit accessoire vandaag nog in huis en ontdek het perfecte huwelijk tussen auto-esthetiek en off-road functionaliteit (let op: de link leidt naar de aankooppagina van het product)

R12-R1285-PR

Gegevensblad

Model
Ford Ranger
Type opstap Voeten
met geribbelde plaat