Ford Kuga Treeplank 2017-2019

Geprofileerde treeplank voor Ford Kuga 2017-2019

Inclusief bevestigingsset van roestvrij staal

Robuust tredeontwerp biedt 115 kg weerstand tegen statische belasting

De geprofileerde trede is verkrijgbaar in gepolijst of halfglanzend zwart

K-R1776-PR-01
new: Gepolijst
  • halfglanzend zwart
  • Gepolijst
€ 567,79
€ 567,79 € 469,25
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 567 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 567 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 5,67.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Ford Kuga Geprofileerde Zijtreden 2017-2019

Ontdek het geprofileerde opstapje dat speciaal is ontworpen voor de Ford Kuga van 2017 en verkrijgbaar is op de site. Dit opstapje combineert functionaliteit en esthetiek om een praktische oplossing te bieden voor de uitdagingen bij het in- en uitstappen. Gemaakt van duurzame en slijtvaste materialen, is dit opstapje ontworpen om de ontberingen van het dagelijks gebruik te weerstaan en tegelijkertijd een stijlvolle touch toe te voegen aan uw Ford Kuga.

Het slanke ontwerp sluit naadloos aan op de lijnen van de auto en zorgt voor een stijlvolle en samenhangende look. Dit opstapje verfraait niet alleen het uiterlijk van je Ford Kuga, maar biedt ook een antislipoppervlak voor veilig gebruik in alle weersomstandigheden. Of je nu de auto instapt, bagage inlaadt of een ander doel hebt, dit opstapje biedt een stabiel en betrouwbaar platform.

De installatie van dit geprofileerde opstapje is eenvoudig en probleemloos, zodat er zo min mogelijk tijd nodig is om van de voordelen te genieten. Het wordt stevig aan het chassis van de auto bevestigd, waardoor duurzaamheid op lange termijn gegarandeerd is zonder de integriteit van je Ford Kuga aan te tasten.

Kortom, de 2017 Ford Kuga Geprofileerde Opstap is een functionele en esthetische toevoeging die de toegankelijkheid van uw auto verbetert en tegelijkertijd het algehele uiterlijk verfraait. Met zijn robuuste constructie en zorgvuldige ontwerp is dit opstapje een slimme keuze voor Ford Kuga-eigenaren die praktisch willen combineren met stijl.

K-R1776-PR-01

Gegevensblad

Model
Ford Kuga
Type opstap Voeten
Profiel