Ford Kuga Voetplaat Geribd 2017-2019

Treeplank met geribbelde platen voor Ford Kuga 2017-2019

Inclusief roestvrijstalen bevestigingsset

Robuust tredeontwerp biedt 115 kg weerstand tegen statische belasting

De treeplank met geribbelde platen is verkrijgbaar in gepolijst of halfglanzend zwart

K-R1770-PR
new: Gepolijst
  • halfglanzend zwart
  • Gepolijst
€ 668,16
€ 668,16 € 552,20
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 668 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 668 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 6,68.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Ford Kuga Voetplaat Geribd 2017-2019

Ontdek de perfecte aanvulling voor je Ford Kuga van 2017! Onze zijtreden met geribbelde plaat combineren functionaliteit en esthetiek en geven je voertuig zowel extra bescherming als een stoere look.

Op maat gemaakt om naadloos bij je Ford Kuga te passen, zijn deze zijtreden niet alleen praktisch voor gemakkelijke toegang tot het interieur van de auto, maar ook stevig genoeg om verschillende wegomstandigheden aan te kunnen. De geribbelde structuur zorgt voor extra stevigheid en draagt bij aan een modern, opvallend ontwerp.

Deze treeplanken zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en ontworpen om bestand te zijn tegen dagelijkse slijtage en de elementen. Of je nu in de stad bent of op ruwere wegen, deze treeplanken bieden betrouwbare grip dankzij het geribbelde oppervlak, waardoor je veiligheid verzekerd is telkens als je in en uit de auto stapt.

De installatie van deze treeplanken is al even eenvoudig en vereist geen grote aanpassingen aan je auto. Met hun nauwkeurige pasvorm en nette afwerking zien ze eruit als een natuurlijk verlengstuk van je Ford Kuga, waardoor het uiterlijk wordt verbeterd en je meer gemak hebt.

Al met al zijn de Side Running Boards met ribbelplaat de ideale keuze voor 2017 Ford Kuga-eigenaars die op zoek zijn naar een stijlvolle en functionele oplossing om hun rijervaring te verbeteren. Bezoek de link voor meer informatie over dit topproduct en geef je voertuig de behandeling die het verdient.

K-R1770-PR

Gegevensblad

Model
Ford Kuga
Type opstap Voeten
met geribbelde plaat