Kunststof beklede treeplank Ford Transit 2019-...

Kunststof gecoate treeplank voor Ford Transit 2019-...

Inclusief roestvrijstalen bevestigingsset

Robuust tredeontwerp biedt weerstand tegen statische belasting van 115 kg

Het opstapje is verkrijgbaar in gepolijst of halfglanzend zwart

Let op: er geldt een meerprijs voor dubbelzijdige schuifdeuren

TRANSIT-R1970-PR-02-L2-P-D
new: Gepolijst
  • halfglanzend zwart
  • Gepolijst
new: oui
  • oui
  • geen
€ 549,91
€ 549,91 € 454,47
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 549 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 549 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 5,49.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Opstap met kunststof bekleding voor de 2019 Ford Transit-...

Ontdek het op maat gemaakte opstapje met kunststof bekleding voor de 2019 Ford Transit-.... Dit opstapje is ontworpen om zowel de esthetiek als de functionaliteit van je voertuig te verbeteren en biedt een stijlvolle en praktische oplossing voor gemakkelijke toegang tot het interieur.

Met een hoogwaardige kunststof coating garandeert dit opstapje een veilige en duurzame grip, zelfs bij nat weer. De robuuste kunststof die voor de coating wordt gebruikt, is ook bestand tegen externe elementen zoals corrosie, slijtage en krassen, waardoor het product een optimale levensduur heeft.

De montage van de treeplank is vereenvoudigd dankzij het op maat gemaakte ontwerp voor de 2019 Ford Transit. De speciaal ontworpen montagebeugels sluiten naadloos aan op het chassis van het voertuig en zorgen voor een sterke en veilige installatie. Bovendien vult het ingetogen ontwerp van de treeplank het uiterlijk van de Ford Transit aan zonder afbreuk te doen aan de oorspronkelijke stijl.

Of het nu voor professionele bestuurders is of voor particulieren die op zoek zijn naar een praktische oplossing om gemakkelijk in en uit hun voertuig te stappen, dit opstapje met kunststof bekleding is een functionele aanvulling die aan uw dagelijkse behoeften voldoet.

Kies het opstapje met kunststof bekleding op je 2019 Ford Transit-... en geniet van de perfecte combinatie van esthetiek, functionaliteit en duurzaamheid

TRANSIT-R1970-PR-02-L2-P-D

Gegevensblad

Model
Ford Transit
Type opstap Voeten
met plastic coating