Ford Transit Geprofileerde Stap 2019-...

Geprofileerde voetenplank voor Ford Transit 2019-...

Inclusief roestvrijstalen bevestigingsset

Robuust tredeontwerp biedt weerstand tegen statische belasting van 115 kg

Het Profile opstapje is verkrijgbaar in gepolijst of halfglanzend zwart

Let op: er geldt een meerprijs voor dubbelzijdige schuifdeuren

TRANSIT-R1976-PR-01-L2-P-D
new: Gepolijst
  • halfglanzend zwart
  • Gepolijst
new: oui
  • oui
  • geen
€ 615,91
€ 615,91 € 509,02
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 615 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 615 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 6,15.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

2019 Ford Transit zijstap -...

Verhoog je rijervaring met ons op maat gemaakte, geprofileerde opstapje voor Ford Transit modellen geproduceerd na 2019. Dit opstapje combineert verfijnde esthetiek met robuuste functionaliteit en is de ideale metgezel voor stedelijke avonturen en off-road escapades.

Belangrijkste kenmerken :

Aerodynamisch ontwerp :

Onze gestroomlijnde treeplank is speciaal ontworpen om de natuurlijke contouren van de Ford Transit te volgen, waardoor een harmonieuze esthetiek en naadloze integratie ontstaat.

Hoogwaardige materialen:

Gemaakt van weer- en slijtvaste materialen, garandeert deze treeplank duurzaamheid op lange termijn zonder afbreuk te doen aan het stijlvolle uiterlijk.

Vereenvoudigde installatie:

Het ingenieus ontworpen bevestigingssysteem zorgt voor een probleemloze installatie, wat de installatietijd verkort en een betrouwbare stabiliteit garandeert.

Verbeterde toegankelijkheid:

Verrijk je rijervaring door de toegang tot het interieur van je auto te vergemakkelijken. Deze stap is waardevol voor passagiers en bestuurders, vooral bij het in- en uitladen.

Verbeterde veiligheid:

Het antislipoppervlak van de treeplank biedt een zekere grip, zelfs bij nat weer, en zorgt voor de veiligheid van elke stap die je zet.

Discrete uitstraling:

Onze opstap past naadloos in het algehele ontwerp van je Ford Transit en vormt een aanvulling op het uiterlijk zonder afbreuk te doen aan de elegantie.

Kies voor functionaliteit, belichaam elegantie.

Of je nu in de stad bent of op expeditie, onze gestroomlijnde opstap voor Ford Transit belichaamt de perfecte mix van stijl en functionaliteit. Navigeer naar nieuwe horizonten met ongeëvenaard gemak en voeg een vleugje verfijning toe aan je terreinwagen. Ontdek het vandaag nog en ervaar functionele elegantie op zijn best.

TRANSIT-R1976-PR-01-L2-P-D

Gegevensblad

Model
Ford Transit
Type opstap Voeten
Profiel