Citroën Jumper 2016 Opstap met kunststof bekleding

Opstap met kunststof coating voor Citroen Jumper 2016

De treeplank is verkrijgbaar in gepolijst of halfglanzend zwart

MPJUMPER-R0070-PR-02-I
new: halfglanzend zwart
  • halfglanzend zwart
  • Gepolijst
€ 438,25
€ 438,25 € 362,19
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 438 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 438 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 4,38.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

2016 Citroën Jumper zijtreden met kunststof bekleding

Steeler's 2016 Citroën Jumper treeplanken met kunststof bekleding zijn zowel praktische als stijlvolle accessoires, die een gemakkelijke toegang tot je voertuig bieden en tegelijkertijd een vleugje stijl toevoegen. Deze treeplanken zijn speciaal ontworpen voor de 2016 Citroën Jumper en bieden een ideale oplossing om het in- en uitstappen te vergemakkelijken.

Deze treeplanken zijn vervaardigd door het gerenommeerde merk Steeler en zijn voorzien van een duurzame kunststof coating, die uitstekende weerstand biedt tegen stoten, slijtage en weersinvloeden. Deze kunststof coating geeft je Citroën Jumper ook een stijlvolle uitstraling, waardoor het geheel er beter uitziet.

De met kunststof beklede zijtreden vergemakkelijken de toegang tot het interieur voor u en uw passagiers door een extra steunpunt te bieden. Ook beschermen ze de onderkant van je Citroën Jumper tegen krassen en beschadigingen, waardoor het uiterlijk en de waarde van de auto behouden blijven.

De installatie van deze treeplanken is eenvoudig en vereist geen grote aanpassingen aan uw voertuig. Ze worden stevig bevestigd aan de bestaande bevestigingspunten van de 2016 Citroën Jumper, waardoor een veilige installatie gegarandeerd is.

Samengevat zijn Steeler 2016 Citroën Jumper treeplanken met kunststof bekleding praktische en esthetische accessoires die de toegankelijkheid van je voertuig verbeteren en het tegelijkertijd beschermen tegen mogelijke schade. Kies voor kwaliteit en stijl van Steeler.

MPJUMPER-R0070-PR-02-I

Gegevensblad

Model
Springer
Type opstap Voeten
met plastic coating