Opstaptreden Citroën Jumper 2016

Treeplank voor Citroen Jumper 2016

De treeplank is verkrijgbaar in gepolijst of halfglanzend zwart

De diameter van de treeplank is 70 mm en die van de dwarsbalk is 60 mm

De dikte is 2mm

MPJUMPER-R0076-PR-01-I
new: halfglanzend zwart
  • halfglanzend zwart
  • Gepolijst
€ 523,95
€ 523,95 € 433,02
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 523 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 523 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 5,23.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

2016 Citroën Jumper Zijtreden

Steeler's 2016 Citroën Jumper Side Steps zijn praktische en esthetische accessoires die de toegankelijkheid en het uiterlijk van uw voertuig verbeteren. Speciaal ontworpen om perfect te passen op de 2016 Citroën Jumper, bieden deze treden een ideale oplossing om het in- en uitstappen te vergemakkelijken.

Deze treeplanken zijn vervaardigd door Steeler, een merk dat bekend staat om zijn kwaliteit en duurzaamheid, en zijn gemaakt van sterke, slijtvaste materialen, wat zorgt voor een uitstekende robuustheid en een lange levensduur. Hun onopvallende profiel voegt een vleugje elegantie toe aan je Citroën Jumper en verbetert het algehele uiterlijk.

De zijtreden bieden ook praktische voordelen. Ze vergemakkelijken de toegang tot het interieur, met name voor passagiers of bestuurders die extra hulp nodig hebben bij het in- of uitstappen. Bovendien kunnen ze ook dienen als bescherming tegen krassen en mogelijke schade aan de onderkant van je Citroën Jumper.

De installatie van deze treeplanken is relatief eenvoudig en vereist geen grote aanpassingen aan je auto. Ze passen perfect in de bestaande bevestigingspunten van de 2016 Citroën Jumper en zorgen voor een stevige en veilige installatie.

Samengevat zijn de 2016 Citroën Jumper side steps van Steeler accessoires van hoge kwaliteit die zowel praktisch als stijlvol zijn. Ze maken het gemakkelijker om in en uit het voertuig te stappen, terwijl ze de algehele esthetiek verbeteren. Als je op zoek bent naar een praktische oplossing om de toegankelijkheid van je Citroën Jumper te maximaliseren, dan zijn deze treeplanken een ideale keuze. Vertrouw op Steeler om je te voorzien van betrouwbare en duurzame producten die aan je behoeften voldoen.

MPJUMPER-R0076-PR-01-I

Gegevensblad

Diameter
70 mm
Model
Springer